"Πρόσωπα της Χρονιάς 2021" με την Υποστήριξη της Affidea - Affidea Ελλάδος

15 Φεβρουαρίου, 2022

“Πρόσωπα της Χρονιάς 2021” με την Υποστήριξη της Affidea

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, η ανάδειξη των Προσώπων της Χρονιάς που ξεχώρισαν για την δράση τους στον Νομό Αχαίας και ευρύτερα στη Δυτική Ελλάδα, με μία εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, για 8η συνεχή χρονιά.

Μια διοργάνωση με την υπογραφή της  ιστορικής εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην οποία Υπερήφανος Υποστηρικτής ήταν ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, που με συνέπεια δίνει έμπρακτα το «παρών» στο κοινωνικό γίγνεσθαι σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ο οποίος  παρέδωσε το βραβείο στην Χριστίνα Τρίχα, νικήτρια της κατηγορίας«Κοινωνία-Πρόσωπο».  Η μικρή ηρωίδα, μαθήτρια της Γ’ τάξεως του Γυμνασίου, τον περασμένο Φεβρουάριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, μίλησε δημοσίως για την ασθένειά της και συστρατεύτηκε ως εθελόντρια στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

Η Χριστίνα Τρίχα αναμετρήθηκε με τον πιο αδυσώπητο εχθρό, τον νίκησε και με περισσή γενναιότητα μας έδωσε ένα ισχυρό μάθημα αγάπης για τη ζωή. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, “ο καρκίνος είναι μια νόσος πολύ επιθετική, αλλά μέσα από αυτήν μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα και κυρίως να αγαπήσεις πραγματικά τη ζωή“.

Σχετικά Άρθρα

1

15 Φεβρουαρίου, 2022

“Πρόσωπα της Χρονιάς 2021” με την Υποστήριξη της Affidea

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, η ανάδειξη των Προσώπων της Χρονιάς που ξεχώρισαν για την δράση τους στον Νομό Αχαίας και ευρύτερα στη Δυτική Ελλάδα, με μία εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, για 8η συνεχή χρονιά. Μια διοργάνωση με την υπογραφή της  ιστορικής εφημερίδας «Πελοπόννησος», στην οποία Υπερήφανος Υποστηρικτής […]