Σε πλήρη λειτουργία το πρώτο σύστημα υπερήχων Logic E10 της GE στην Affidea - Affidea Ελλάδος

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε πλήρη λειτουργία το πρώτο σύστημα υπερήχων Logic E10 της GE στην Affidea

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχτήκαμε το πρώτο LOGIQ E10 της General Electric στον Όμιλο Affidea σε όλη την Ευρώπη, το οποίο εγκαταστάθηκε ήδη και λειτουργεί στο νέο Διαγνωστικό Κέντρο μας Affidea Central (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97) στην πλατεία Μαβίλη, με επικεφαλής τον Αγγειολόγο – Ακτινολόγο Δρα Νικόλαο Λιάση.

Το LOGIQ E10 αποτελεί μία πρωτοποριακή συσκευή Υπερήχων για ακτινολογική χρήση που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και συνιστά σημαντική επένδυση στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας του Κέντρου. Πρόκειται για την τελευταία “λέξη” της τεχνολογίας που περιλαμβάνει εξειδικευμένα προγράμματα για την ανίχνευση και κατηγοριοποίηση των βλαβών και προσφέρει σύγχρονες μεθόδους απεικόνισης με πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας, ενώ στοχεύει σε όλες τις εφαρμογές σε κοιλιά, αγγεία και μαστό, βελτιστοποιώντας τη ροή εργασιών.

Η μοναδική μονοκρυσταλλική κεφαλή αγγείων που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα για πιο αντικειμενική ανίχνευση μικροροών – MVI (Micro Vascular Imaging). Ταυτόχρονα, η κεφαλή μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες εξετάσεις ελαστογραφίας και εξετάσεις με έκχυση σκιαγραφικού μέσου υπερήχων. Το μηχάνημα περιλαμβάνει ακόμη, εξειδικευμένα προγράμματα για τη διαχείριση ασθενών με διάχυτες ασθένειες ήπατος, μέσω των οποίων μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε την ίνωση ήπατος αλλά και τη λιπώδη διήθηση. Επιπλέον, υπάρχει εξειδικευμένη κεφαλή μαστού τύπου Matrix που προσφέρει πολύ υψηλής ανάλυσης εικόνες για την ανίχνευση μικρών αρχόμενων βλαβών.

Στην Affidea, κάθε μέρα, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε την πραγματική διαφορά στη ζωή των ασθενών μας!

Σχετικά Άρθρα

1

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε πλήρη λειτουργία το πρώτο σύστημα υπερήχων Logic E10 της GE στην Affidea

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχτήκαμε το πρώτο LOGIQ E10 της General Electric στον Όμιλο Affidea σε όλη την Ευρώπη, το οποίο εγκαταστάθηκε ήδη και λειτουργεί στο νέο Διαγνωστικό Κέντρο μας Affidea Central (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97) στην πλατεία Μαβίλη, με επικεφαλής τον Αγγειολόγο – Ακτινολόγο Δρα Νικόλαο Λιάση. Το LOGIQ E10 αποτελεί μία πρωτοποριακή […]