Σε πλήρη λειτουργία το πρώτο σύστημα Υπερήχων Logic E10 της GE στην Affidea - Affidea Ελλάδος

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε πλήρη λειτουργία το πρώτο σύστημα Υπερήχων Logic E10 της GE στην Affidea

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχτήκαμε το πρώτο LOGIQ E10 της GE Healthcare στον Όμιλο Affidea σε όλη την Ευρώπη, το οποίο εγκαταστάθηκε ήδη και λειτουργεί στο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Central (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97) στην πλατεία Μαβίλη, με επικεφαλής τον Αγγειολόγο – Ακτινολόγο και Επιστημονικό Διευθυντή Δρα Νικόλαο Λιάση.

Το LOGIQ E10 αποτελεί μία πρωτοποριακή συσκευή υπερήχων για ακτινολογική χρήση που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και συνιστά σημαντική επένδυση στην αναβάθμιση της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους εξεταζόμενους του Διαγνωστικού Κέντρου.

Πρόκειται για την τελευταία “λέξη” της ιατρικής τεχνολογίας που παρέχει σύγχρονες μεθόδους απεικόνισης με κορυφαία ποιότητα εικόνας, ενώ στοχεύει σε όλες τις εφαρμογές σε κοιλιά, αγγεία και μαστό, βελτιστοποιώντας την ροή εργασιών.

Περιλαμβάνει εξειδικευμένα προγράμματα για την ανίχνευση και κατηγοριοποίηση των βλαβών αλλά και για την διαχείριση ασθενών με διάχυτες ασθένειες, όπως ασθένειες ήπατος, μέσω των οποίων μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε την ίνωση ήπατος και την λιπώδη διήθηση.

Επιπλέον διαθέτει εξειδικευμένη κεφαλή μαστού τύπου Matrix που προσφέρει υψηλής ανάλυσης εικόνες, ακόμη και για την ανίχνευση μικρών αρχόμενων βλαβών.

Η μοναδική μονοκρυσταλλική κεφαλή αγγείων επίσης δίνει τη δυνατότητα για πιο αντικειμενική ανίχνευση μικροροών – MVI (Micro Vascular Imaging). Παράλληλα η κεφαλή μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες εξετάσεις ελαστογραφίας και εξετάσεις με έκχυση σκιαγραφικού μέσου υπερήχων.

Τα πρωτοποριακά συστήματα υπερήχων LOGIQ E10 και LOGIQ E10s στα οποία επενδύει η Affidea εξοπλίζοντας τα διαγνωστικά κέντρα της ανά την Ελλάδα, παρέχουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και εξαιρετική κλινική πολυλειτουργικότητα για την ανταπόκριση σε μεγάλο εύρος εξετάσεων.

Στην Affidea, κάθε μέρα, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε την πραγματική διαφορά στη ζωή των ασθενών μας!

 

Σχετικά Άρθρα

1

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε πλήρη λειτουργία το πρώτο σύστημα Υπερήχων Logic E10 της GE στην Affidea

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχτήκαμε το πρώτο LOGIQ E10 της GE Healthcare στον Όμιλο Affidea σε όλη την Ευρώπη, το οποίο εγκαταστάθηκε ήδη και λειτουργεί στο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Central (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97) στην πλατεία Μαβίλη, με επικεφαλής τον Αγγειολόγο – Ακτινολόγο και Επιστημονικό Διευθυντή Δρα Νικόλαο Λιάση. Το LOGIQ E10 αποτελεί μία […]