Συνεργασία Ομίλου Affidea με τα Φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» - Affidea Ελλάδος

31 Αυγούστου, 2021

Συνεργασία Ομίλου Affidea με τα Φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ»

Ο Όμιλος Affidea, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με 16 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του µε τον Όμιλο Φροντιστηρίων «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ».

Μέσα από την συνεργασία αυτή, οι εργαζόµενοι των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, οι καθηγητές, οι μαθητές και τα μέλη των οικογενειών τους έχουν τη δυνατότητα να απολαµβάνουν µία ειδικά διαµορφωµένη εκπτωτική πολιτική σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης στις υπερσύγχρονες µονάδες του Οµίλου Affidea ανά την Ελλάδα.

Επιπλέον οι μαθητές των Φροντιστηρίων έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν ένα πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου check up, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, οι οποίοι έπειτα από το καλοκαίρι, με δύναμη και υγεία, θα κληθούν να ανταποκριθούν στις ευκαιρίες και στις προκλήσεις της νέας περιόδου. Στο νέο αυτό ξεκίνημα η Affidea, πιστή στις αξίες της και με αίσθημα ευθύνης, στηρίζει το μότο της “πάνω από όλα είναι η υγεία”, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της υγείας, παρέχοντας καινοτόμες διαγνωστικές υπηρεσίες.

Σε όλες τις δραστηριότητες των διαγνωστικών κέντρων της Affidea εφαρμόζονται ειδικά πρωτόκολλα που καλύπτουν τις ανάγκες των εξεταζόμενων, ενώ εφαρμόζονται ευρωπαϊκά κριτήρια ποιότητας και ακτινοπροστασίας. Κάθε τμήμα είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπου πραγματοποιούνται από τις πιο απλές έως τις πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

Τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου πραγματοποιούνται αιµοληψίες από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Πέραν της παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, κορυφαία προτεραιότητα για όλους στην Affidea παραμένει η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των ιατρών. Για τον σκοπό αυτό εφαρμόζονται πλήρως τα αυστηρά μέτρα που έχουν θεσπιστεί για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα

1

31 Αυγούστου, 2021

Συνεργασία Ομίλου Affidea με τα Φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ»

Ο Όμιλος Affidea, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με 16 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του µε τον Όμιλο Φροντιστηρίων «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ». Μέσα από την συνεργασία αυτή, οι εργαζόµενοι των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, οι καθηγητές, οι μαθητές και τα μέλη των οικογενειών τους έχουν τη δυνατότητα […]