Συνεργασία του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με τον Όμιλο Affidea - Affidea Ελλάδος

7 Απριλίου, 2022

Συνεργασία του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με τον Όμιλο Affidea

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με τον Όμιλο Affidea, τον μεγαλύτερο φορέα πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη.

 

Με τη συνεργασία αυτή, οι νέοι ηλικίας 13 έως 30 χρόνων, οι οποίοι είναι κάτοχοι της  Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης, μέσα από το εκτεταμένο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων Affidea και να επωφεληθούν των ειδικών παροχών και προνομίων σε ιατρικές επισκέψεις και προληπτικές εξετάσεις, με εύκολο και άμεσο τρόπο.

 

«Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας μας υπενθυμίζει πως η υγεία μας είναι το σημαντικότερο αγαθό όλων. Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων κάνει σήμερα ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στους νέους, σε κάθε περιοχή της χώρας μας. Ο Όμιλος Affidea, με το σύνθημα «πάνω από όλα είναι η υγεία» γίνεται από σήμερα ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του προγράμματος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους. Σύντομα θα ακολουθήσει μία σειρά νέων δράσεων και πρωτοβουλιών, με στόχο το μέγιστο δυνατό πρακτικό όφελος των νέων της χώρας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος.

 

«Η εξάπλωση της COVID-19 έφερε στην πρώτη γραμμή τις υπηρεσίες υγείας ανά τον κόσμο, οδηγώντας σε μία νέα πραγματικότητα. Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες η πανδημία επιβεβαίωσε κάτι βασικό: πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της υγείας μας. Η Υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και ο όμιλος Affidea, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν πρέπει να την αμελούμε», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος.