Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Affidea και της Pharma PLUS - Affidea Ελλάδος

11 Μαΐου, 2023

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Affidea και της Pharma PLUS

O Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea και η  Pharma PLUS του Ομίλου Lavipharm προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία για την από κοινού προσφορά υπηρεσιών με στόχο την ανάδειξη του υγιεινού τρόπου ζωής και της επιμελούς παρακολούθησης της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου. Μέσα από την καινοτόμο αυτή συνεργασία, τα δύο μέρη θα παρέχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού γύρω από ζητήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Pharma PLUS, ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες της,  θα προσφέρει πλέον προνομιακά προγράμματα διαγνωστικών εξετάσεων για τους κατόχους της κάρτας +PLUSCARD, που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων Affidea πανελλαδικά. Τα προγράμματα υγείας θα ανακοινώνονται  μέσα από ένα πρόγραμμα κοινών δράσεων με άξονα την ευζωία και θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων.

Ως πρώτη δράση εκκίνησης της συνεργασίας, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας,  την Κυριακή 14 Μαΐου, η Pharma PLUS σε συνεργασία με τον Όμιλο Affidea, προσφέρει  σε όλες τις γυναίκες κατόχους της κάρτας προνομίων +PLUSCARD τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό έλεγχο μαστού σε ειδικές μειωμένες τιμές για όλο τον μήνα. Η ενέργεια ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2023 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, μέσω μιας απλής διαδικασίας.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, ανέφερε ότι «ο ρόλος του φαρμακοποιού είναι κομβικός για θέματα υγείας. Είμαστε περήφανοι που συνεχώς δημιουργούμε νέα δεδομένα στον κλάδο της Υγείας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με έναν αξιόπιστο εταίρο όπως είναι η Pharma PLUS του Ομίλου Lavipharm. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνεργασία που συνενώνει τη δύναμη του φαρμακοποιού με το κύρος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Πρωτοβάθμιας Υγείας Affidea».

«Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό πάροχο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη, ανοίγει νέους ορίζοντες στις πρωτοποριακές υπηρεσίες που έχει στόχο πάντα να προσφέρει η Pharma PLUS τόσο στους φαρμακοποιούς μέλη του Δικτύου όσο και στους πιστούς επισκέπτες των φαρμακείων Pharma PLUS», σχολίασε τη συνεργασία ο κ. Άγγελος Δούμουρας, Γενικός Διευθυντής της Pharma PLUS, καταλήγοντας «Με το βλέμμα μας πάντα στραμμένο στην υγεία και φροντίδα όσων μας εμπιστεύονται, καινοτομούμε διαρκώς δημιουργώντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και κοινωνικής ευθύνης στο χώρο ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υγείας, όπως είναι τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS».

Η Pharma PLUS και ο Όμιλος Affidea έχουν κοινό στόχο την έγκαιρη και έγκυρη πρόληψη και βελτίωση της υγείας των πολιτών. Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη, ενώ το δίκτυο φαρμακείων της Pharma PLUS πανελλαδικά μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην πρωτογενή πρόληψη, διάγνωση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Σχετικά Άρθρα

1

11 Μαΐου, 2023

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Affidea και της Pharma PLUS

O Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea και η  Pharma PLUS του Ομίλου Lavipharm προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία για την από κοινού προσφορά υπηρεσιών με στόχο την ανάδειξη του υγιεινού τρόπου ζωής και της επιμελούς παρακολούθησης της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου. Μέσα από την καινοτόμο αυτή συνεργασία, τα δύο μέρη θα παρέχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης […]