Σύμμαχος στην προσπάθεια του Προμηθέα Πάτρας στο μπάσκετ η Affidea - Affidea Ελλάδος

14 Οκτωβρίου, 2021

Σύμμαχος στην προσπάθεια του Προμηθέα Πάτρας στο μπάσκετ η Affidea

Εδώ και 16 χρόνια, η Affidea σκοράρει τρίποντα ως ο μεγαλύτερος πάροχος στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη.

Η Affidea, πάντα στο πλευρό των αθλητών, στηρίζει τις προσπάθειες του Προμηθέα Πάτρας, που σκοράρει τα δικά του τρίποντα στους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας κατακτήσει ήδη και τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του.

Με αφορμή την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο μπάσκετ και την συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας στην Basket League, το Κύπελλο Ελλάδας, το Super Cup και το 7DAYS EuroCup, η Affidea δηλώνει παρούσα στην προσπάθεια της ομάδας του Luis Casimiro και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το εγχείρημα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών.

Η οικογενειακή κερκίδα του Προμηθέα παίρνει το όνομα της Affidea

Η Affidea θα έχει ιδιαίτερη παρουσία στις κερκίδες του «Δημήτριος Τόφαλος», καθώς εκτός από την υποστήριξη της ομάδας, δίνει το όνομά της και στην ιδιαίτερη οικογενειακή κερκίδα του γηπέδου.

Ως σύμμαχος στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση, με προγράμματα υγείας για όλη την οικογένεια, η Affidea θέλει να υπενθυμίσει την αξία της συμμετοχής των πολιτών σε υγιείς δραστηριότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα.

Σχετικά Άρθρα

1

14 Οκτωβρίου, 2021

Σύμμαχος στην προσπάθεια του Προμηθέα Πάτρας στο μπάσκετ η Affidea

Εδώ και 16 χρόνια, η Affidea σκοράρει τρίποντα ως ο μεγαλύτερος πάροχος στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη. Η Affidea, πάντα στο πλευρό των αθλητών, στηρίζει τις προσπάθειες του Προμηθέα Πάτρας, που σκοράρει τα δικά του τρίποντα στους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας κατακτήσει ήδη και τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του. Με αφορμή […]