Σύστημα προτεραιότητας για τις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού εφαρμόζουν τα διαγνωστικά κέντρα Affidea - Affidea Ελλάδος

2 Δεκεμβρίου, 2021

Σύστημα προτεραιότητας για τις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού εφαρμόζουν τα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, με πίστη στις αρχές για προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας, προσφέρει σύστημα προτεραιότητας για τις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού.

Με στόχο τη βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση όλων, και με σεβασμό στην ισότητα, φροντίζει για την ισότιμη προσβασιμότητα όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, η εν λόγω γραμμή εξυπηρέτησης, αφορά τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), υπερήλικες, καθώς και γυναίκες σε εγκυμοσύνη.

Επιπλέον, η Affidea έχει επεκτείνει τις δυνατότητες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους εξεταζόμενους, προσφέροντας εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα στο διαγνωστικό κέντρο της Δάφνης (Λ. Βουλιαγμένης 226), αλλά και ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ στους συμπολίτες με προβλήματα όρασης, στο διαγνωστικό κέντρο της Καλλιθέας (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 260).

Όλα τα παραπάνω αποτελούν δεσμεύσεις ποιότητας για την Affidea. Τα διαγνωστικά κέντρα είναι στη διάθεση του κοινού για να διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας σε θέματα υγείας, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση, πρωτοπόρα ψηφιακά εργαλεία, σύγχρονες υποδομές και υψηλές επιστημονικές δυνατότητες.

 

Σχετικά Άρθρα

1

2 Δεκεμβρίου, 2021

Σύστημα προτεραιότητας για τις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού εφαρμόζουν τα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, με πίστη στις αρχές για προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας, προσφέρει σύστημα προτεραιότητας για τις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού. Με στόχο τη βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση όλων, και με σεβασμό στην ισότητα, φροντίζει για την ισότιμη προσβασιμότητα όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, η εν λόγω γραμμή εξυπηρέτησης, αφορά […]