Tell a Friend: Ενεργοποίηση και Προϋποθέσεις - Affidea Ελλάδος

5 Σεπτεμβρίου, 2021

Tell a Friend: Ενεργοποίηση και Προϋποθέσεις

Αγαπητοί μας εξεταζόμενοι,

Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστεύεστε τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea για τις ιατρικές εξετάσεις σας και επιθυμείτε να τον προτείνετε στο φιλικό σας περιβάλλον.

Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε έναν φίλο/μία φίλη σας ή αγαπημένο σας πρόσωπο να μας γνωρίσει, κι εμείς αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, σας ανταμείβουμε που επιλέγετε και προτιμάτε τις υπηρεσίες μας!

Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω προνομίων:

  •  50% έκπτωση στη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ ή
  • 40% έκπτωση σε εξετάσεις επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου ή
  • Ένα check up προληπτικού ελέγχου ή
  • Δωρεάν ιατρική επίσκεψη σε ειδικότητα επιλογής*
  • Επιπλέον 10% έκπτωση σε προωθητικές ενέργειες και καμπάνιες του Ομίλου μας

*Αφορά αποκλειστικά τα Πολυϊατρεία μας σε Αθήνα, Κηφισιά & Περιστέρι

 

Ενεργοποίηση & προϋποθέσεις

 

  1. Θα πρέπει να δώσετε τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο πάνω μέρος του κουπονιού στη γραμματεία του κέντρου που σας εξυπηρετεί για να καταχωρηθεί στην καρτέλα σας.
  2. Θα ενημερώσετε τον φίλο σας για εμάς και θα προσφέρετε το αριστερό μέρος του κουπονιού το οποίο έχει τον μοναδικό αριθμό σας.
  3. Εντός 3 μηνών θα πρέπει να μας επισκεφτεί και παράλληλα να σας ενημερώσει για την επίσκεψή του, προσκομίζοντας απαραίτητα το κουπόνι για να προχωρήσει στις  προγραμματισμένες εξετάσεις.
  4.  Αυτόματα ενεργοποιούνται οι παροχές σας οι οποίες θα έχουν ισχύ για 6 μήνες. Με την προσέλευσή σας στη μονάδα, μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας το κουπόνι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην γραμματεία του πλησιέστερου διαγνωστικού κέντρου Affidea της περιοχής σας και προμηθευτείτε το ειδικό κουπόνι.

Είναι ωραία να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες με τους φίλους μας!

Μαζί απολαμβάνουμε καλύτερα την εμπειρία Affidea.

2 Μαζί κερδίζουμε.

Σχετικά Άρθρα

1

5 Σεπτεμβρίου, 2021

Tell a Friend: Ενεργοποίηση και Προϋποθέσεις

Αγαπητοί μας εξεταζόμενοι, Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστεύεστε τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea για τις ιατρικές εξετάσεις σας και επιθυμείτε να τον προτείνετε στο φιλικό σας περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε έναν φίλο/μία φίλη σας ή αγαπημένο σας πρόσωπο να μας γνωρίσει, κι εμείς αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, σας ανταμείβουμε που επιλέγετε […]