Τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού με αξιοπιστία και ασφάλεια - Affidea Ελλάδος

1 Νοεμβρίου, 2020

Τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού με αξιοπιστία και ασφάλεια

Ολοκληρωμένες και αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες προσφέρει ο Όμιλος Affidea στην αντιμετώπιση της πανδημίας, συμβάλλοντας στην προστασία της Δημόσιας Υγείας από τη μετάδοση της νόσου Covid-19.

Τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου πραγματοποιούν το σύνολο των τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, χρησιμοποιώντας τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους αναφοράς με πιστοποιημένα αντιδραστήρια (CE–IVD), και ειδικότερα:

1. Τεστ ανίχνευσης του γονιδιώματος του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR

2. Τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι του ιού

3. Τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Rapid Test)

Οι παραπάνω διαγνωστικές εξετάσεις -εκτός του Rapid Test- διεξάγονται και κατ’ οίκον μέσω του Tμήματος Eξωτερικών Yπηρεσιών του Ομίλου κατόπιν ραντεβού, τηρώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προφύλαξης. Μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 216 900 53 13, Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 07:00 έως τις 21:00 ή να στείλετε e-mail (homecare@affidea.com).

Το τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού (μοριακός έλεγχος) προσδιορίζει αν κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό τη δεδομένη χρονική στιγμή και συστήνεται στη συμπτωματική φάση της νόσου. Το τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων IgG και ΙgM διεξάγεται στις περιπτώσεις που πρέπει να διαπιστωθεί αν κάποιος έχει νοσήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τον κορωνοϊό και έχει πλέον αντισώματα.Το τεστ ταχείας ανίχνευσης (Rapid Test) πραγματοποιείται μέσα στις πρώτες 7 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων σε άτομα που είναι ύποπτα για SARS-CoV-2, με αποτελέσματα έτοιμα σε 30 λεπτά, επιτρέποντας ενημερωμένες αποφάσεις θεραπείας.

Όλες οι εξετάσεις διενεργούνται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, άνεσης και διακριτικότητας, χωρίς ταλαιπωρία για τον εξεταζόμενο, βάσει των αυστηρότερων εγκεκριμένων πρωτοκόλλων υγείας:

  • Η λήψη των δειγμάτων γίνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, εφοδιασμένο με ειδικό εξοπλισμό προστασίας.
  • Για την ασφάλεια όλων και την προστασία της Δημόσιας Υγείας, η διεκπεραίωση των οικονομικών υποχρεώσεων των εξεταζομένων γίνεται μέσω e-banking.
  • Για τη διευκόλυνση των εξεταζομένων, τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά, ώστε να αποφεύγονται μη αναγκαίες επισκέψεις στα Κέντρα του Ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να

  • καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της κάθε μονάδας μας. Βρείτε εδώ το τηλέφωνο του Κέντρου που επιθυμείτε.
  • στέλνετε e-mail στο info.gr@affidea.com ή στο e-mail του Κέντρου που σας ενδιαφέρει.
  • ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας μας www.affidea.gr

Σχετικά Άρθρα

1

1 Νοεμβρίου, 2020

Τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού με αξιοπιστία και ασφάλεια

Ολοκληρωμένες και αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες προσφέρει ο Όμιλος Affidea στην αντιμετώπιση της πανδημίας, συμβάλλοντας στην προστασία της Δημόσιας Υγείας από τη μετάδοση της νόσου Covid-19. Τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου πραγματοποιούν το σύνολο των τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, χρησιμοποιώντας τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους αναφοράς με πιστοποιημένα αντιδραστήρια (CE–IVD), και ειδικότερα: 1. Τεστ ανίχνευσης του γονιδιώματος […]