Θεόδωρος Καρούτζος: Επενδύουμε στην ιατρική τεχνολογία αιχμής - Affidea Ελλάδος

18 Ιουνίου, 2018

Θεόδωρος Καρούτζος: Επενδύουμε στην ιατρική τεχνολογία αιχμής

Με εξειδικευμένο προσωπικό και τον πλέον σύγχρονο ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, το διαγνωστικό κέντρο της Affidea στην Καλαμάτα διαθέτει τμήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων.

Προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στις ανάγκες υγείας των συμπολιτών της, η Affidea Καλαμάτας υλοποιεί πρακτικές που δημιουργούν αξία για τους εξεταζόμενους, σε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, εξηγεί πώς ο όμιλος επενδύει διαρκώς στην τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας στην υπηρεσία των εξεταζόμενων, προκειμένου να διασφαλίζει υπεύθυνα ότι οι εξετάσεις διενεργούνται με ασφάλεια, αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη στην εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Σχετικά Άρθρα

1

18 Ιουνίου, 2018

Θεόδωρος Καρούτζος: Επενδύουμε στην ιατρική τεχνολογία αιχμής

Με εξειδικευμένο προσωπικό και τον πλέον σύγχρονο ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, το διαγνωστικό κέντρο της Affidea στην Καλαμάτα διαθέτει τμήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων. Προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στις ανάγκες υγείας των συμπολιτών της, η Affidea Καλαμάτας υλοποιεί πρακτικές που δημιουργούν αξία […]