Το Κατ’ οίκον του Ομίλου Affidea δίπλα στον "Ηλίανθο’’ και τα άτομα με Αυτισμό - Affidea Ελλάδος

3 Νοεμβρίου, 2022

Το Κατ’ οίκον του Ομίλου Affidea δίπλα στον “Ηλίανθο’’ και τα άτομα με Αυτισμό

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea στέκεται πολύτιμος αρωγός στο έργο του Εξειδικευμένου Κέντρου Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αυτισμό “Ηλίανθος”, καλύπτοντας τις «ιδιαίτερες» ανάγκες υγείας των ωφελούμενων και βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους εν μέσω πανδημίας.

Μέσω του τμήματος Εξωτερικών Υπηρεσιών, η Affidea διενεργεί τις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου με προσωπικό εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο στην προσέγγιση των «ευαίσθητων» κοινωνικά ομάδων πληθυσμού κι εφοδιασμένο με τον ειδικό εξοπλισμό της κινητής μονάδας.

Πρόσφατα η ομάδα Κατ’ οίκον της Affidea επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, το οποίο αποτελεί μία δομή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Κέντρο Παιδιού και Εφήβου”, και πραγματοποίησε ιατρικές εξετάσεις με αιμοληψία στους ωφελούμενους που παρουσιάζουν Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Δ.Α.Φ.).

Με δεδομένο ότι η ανατροφή ατόμων και κυρίως παιδιών με αναπτυξιακή διαταραχή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, όπως και η αιμοληψία για τα άτομα με αυτισμό, η ομάδα της Affidea ανταποκρίνεται με επιτυχία, επαγγελματισμό σε θέματα υγείας και αξιοπιστία αποτελεσμάτων.