Αιμοληψία Κατ' Οίκον - Affidea Ελλάδος

H Affidea, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αιμοληψία στο χώρο της οικίας ή του γραφείου σας, παρέχει την υπηρεσία “Αιμοληψία Κατ’ Οίκον” για όλους εύκολα, με ένα απλό ραντεβού. Η υπηρεσία προσφέρεται ανά την Ελλάδα καθημερινά και επιπλέον το Σάββατο για το νομό Αττικής.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια της Affidea διασφαλίζουν και αποδεικνύουν την ποιότητα λειτουργίας τους και παροχής υπηρεσιών υγείας, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 και συμμετέχουν σε Διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας (Proficiency Testing), γνωστά ως Εξωτερικός Έλεγχος Ποιότητας.

Τι εξετάσεις μπορώ να πραγματοποιήσω μέσω της Αιμοληψίας Κατ’ Οίκον;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις που εκτελούνται στα Διαγνωστικά Εργαστήρια της Affidea. Πραγματοποιείται αιμοληψία σε παιδιά από 12 μηνών και πάνω από άρτια εκπαιδευμένους αιμολήπτες, καθώς και τεστ ανίχνευσης Covid-19 (Rapid test & PCR), υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία;

Σε όλους. Παιδιά, οικογένειες, ηλικιωμένους, εργαζόμενους εταιρειών, συλλόγους, αθλητές.

Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού, μέσω τηλεφώνου ή email:

Για την Αττική: 210 6770700 (Δευτέρα – Παρασκευή, 07:00-21:00, Σαββατο 07:30-15:00), aimolipsia@affidea.com

Για Θεσσαλονίκη: 2310 861 716

Για Κοζάνη: 24610 49164

Για Καβάλα: 2510 250203

Για Χανιά: 28210 27666 / 53940

Για Σπάρτη: 27310 82935

Πόσες ημέρες πριν πρέπει να κλείσω ραντεβού για αιμοληψία; Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν την εξέταση;

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού 1 ή 2 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την εξέταση. Για τις προετοιμασίες των εξετάσεων, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τον εκπρόσωπο της Affidea που θα σας κλείσει το ραντεβού.

Μπορώ να κλείσω ραντεβού για αιμοληψία στο χώρο εργασίας μου;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αιμοληψία, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, σε οποιοδήποτε χώρο σας εξυπηρετεί.

Πότε και με ποιον τρόπο μπορώ να παραλάβω τα αποτελέσματά μου;

Ανάλογα με τις εξετάσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε, θα ενημερωθείτε την ημέρα της αιμοληψίας για την παραλαβή των αποτελεσμάτων. Μπορείτε να παραλάβετε τα αποτελέσματα είτε με επίσκεψη στο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί, είτε μέσω email, καθώς και να αποσταλούν απευθείας στον κλινικό ιατρό που σας παρακολουθεί και μας έχετε υποδείξει.

Μπορώ να κάνω χρήση του Ταμείου μου;

Ναι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξετάσεις με χρήση παραπεμπτικού σημειώματος από τον ιατρό σας. Οι εξετάσεις μπορούν να εκτελεστούν με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ ή με προνομιακές τιμές ιδιωτικού τιμοκαταλόγου. Σημειώνεται ότι υπάρχει χρέωση επίσκεψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπο της Affidea προκειμένου να σας εξυπηρετήσει άμεσα.