ΩΡΛ Ιατρείο - Affidea Ελλάδος

Το Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ) Ιατρείο προσφέρει όλες τις διαγνωστικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε περίπτωση και πάθηση στις ευαίσθητες αυτές περιοχές του σώματος. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για ακουομετρία, τυμπανομετρία, έλεγχο εμβοών/ιλίγγου, διαταραχές φωνής και παθήσεις σιελογόνων.

Εκτός της κλινικής εξέτασης εκτελούνται οι παρακάτω εξετάσεις: Ωτομικροσκόπηση, Λαρυγγοσκόπηση, Καυτηριασμός ρινός, Καθαρισμός ώτων, Ακουόγραμμα, Δοκιμασία Muller, Νυσταγμογράφημα, Τυμπανόγραμα/Τυμπανομέτρηση/Τυμπανομετρία, Λαρυγγοσκόπηση, Snore Ckeck, Έλεγχος οπισθίου λαβυρίνθου, Ακουστικά Προκλητά Δυναμικά, Καυτηριασμός ρινός, Καθαρισμός ώτων, Χειρισμός επανατοποθέτησης ωτοκονίας, Ηχητικά αντανακλαστικά.

Στην Affidea Περιστερίου λειτουργεί επιπλέον το τμήμα μελέτης και αντιμετώπισης του ροχαλητού και της άπνοιας ύπνου, όπου διενεργείται η ιατρική μέθοδος ψηφιακής ανάλυσης των ήχων της αναπνοής (στο σπίτι). Το Snore Check είναι η μέθοδος εξέτασης των ήχων της αναπνοής στον ύπνο πρώτου βαθμού. Καταγράφει και αναλύει ψηφιακά τον παραγόμενο ήχο κατά την αναπνοή από τη μύτη και το στόμα, διερευνά τις δυσχέρειες της καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου ροχαλητού. Η υπηρεσία ενδείκνυται για άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο υπνικής άπνοιας.