Affidea & ΙΕΚ ΣΒΙΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους ενισχύοντας την εκπαίδευση των σπουδαστών επαγγελμάτων υγείας - Affidea Ελλάδος

16 Ιανουαρίου, 2024

Affidea & ΙΕΚ ΣΒΙΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους ενισχύοντας την εκπαίδευση των σπουδαστών επαγγελμάτων υγείας

Ο Όμιλος Affidea πραγματοποίησε μια εκπαιδευτική ημερίδα στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στο κέντρο της Αθήνας στα τέλη της χρονιάς, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του με την πρώτη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας στην Ελλάδα. Σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Υγείας ενημερώθηκαν από ειδικούς ιατρούς της Affidea για τις σύγχρονες ιατρικές εξελίξεις και τα επιτεύγματα σε αντικείμενα αιχμής, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στην λειτουργία των βιοπαθολογικών εργαστηρίων στη μετά Covid-19 εποχή και την συμβολή της Ακτινολογίας στη διάγνωση και θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού. Αυτή ήταν η πρώτη ημερίδα από μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που σχεδιάζονται από κοινού μεταξύ των δύο εταιρειών.

Σκοπός της συνεργασίας των δύο φορέων, εκτός από τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επαγγελματικής εξέλιξης στα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα του Ομίλου Affidea, είναι η από κοινού εκπαίδευση και επιμόρφωση των φοιτητών σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα κλινικής άσκησης και η υλοποίηση κοινών δράσεων στον άξονα της υγείας.