Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από την Affidea στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» - Affidea Ελλάδος

26 Μαρτίου, 2024

Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από την Affidea στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Στη δωρεά ενός προηγμένου ιατρικού μηχανήματος για τον εξοπλισμό του τμήματος Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, προχώρησε ο Όμιλος Affidea, υποστηρίζοντας το έργο του Σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ, έχοντας ως γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας της φροντίδας υγείας των παιδιών.

Συγκεκριμένα, δώρισε μια υπερσύγχρονη συσκευή εκπαίδευσης λαπαροσκόπησης, πιστοποιημένη με ISO 13485. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες εφαρμογές, ενώ παρέχει και την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η Affidea τιμήθηκε για την προσφορά της με ειδική πλακέτα σε εκδήλωση κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παραλαβή του τεχνολογικού εξοπλισμού από τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής «Αγία Σοφία», κ. Νικόλαο Χριστόπουλο, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι η πρώτη την οποία προμηθεύεται το Νοσοκομείο και αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στη βιωματική εκπαίδευση των χειρουργών.

Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος: «Είμαστε ευτυχείς που ενισχύουμε το έργο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και ενώνουμε δυνάμεις με το ΠΑΙ.Δ.Υ για την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας. Με αυτήν την πρωτοβουλία προάγεται η κλινική εξειδίκευση και το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου, ανεβάζοντας τον πήχη στη φροντίδα υγείας για όλα τα παιδιά».

 

Από την πλευρά του Σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ, η Πρόεδρος κα Μαρία Μηλαΐτη, σημείωσε: «Η στήριξη του Ομίλου Διαγνωστικών Κέντρων Αffidea μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Πρόκειται για μια δράση ουσίας, εστιασμένη στον εντοπισμό ιατρικών προβλημάτων και αναγκών, προς όφελος των παιδιών».