Μήνας εθελοντικής αιμοδοσίας εργαζομένων ο Μάρτιος για τον Όμιλο Affidea - Affidea Ελλάδος

11 Μαρτίου, 2024

Μήνας εθελοντικής αιμοδοσίας εργαζομένων ο Μάρτιος για τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea, με στόχο να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης και να ενισχύσει τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα δράσεων για εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων του.

Η πρώτη δράση αιμοδοσίας αφορούσε την Αθήνα και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός». Διοικητικά στελέχη και ιατρικό προσωπικό του Ομίλου Affidea προχώρησαν στην αιμοδοσία την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ελληνικό, με την βοήθεια του κινητού συνεργείου του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τους υγειονομικούς κανονισμούς.

Οι δράσεις αιμοδοσίας θα συνεχιστούν τον Μάρτιο, μήνα αιμοδοσίας για την Affidea, πανελλαδικά, καλύπτοντας τις περιοχές παρουσίας του Ομίλου.

Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά μια πράξη αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ενώ τα λίγα λεπτά που χρειάζεται να διαθέσει κανείς για δωρεά αίματος συνιστούν μια πραγματική εμπειρία προσφοράς και αλτρουισμού. Η προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελεί βασικό άξονα της κουλτούρας της Affidea και με τέτοιες πρωτοβουλίες έχει στόχο να αναδείξει την αξία της συμμετοχής όλων σε κοινωφελείς δράσεις, στηρίζοντας στην πράξη την ελληνική κοινωνία.