Η Affidea υπερήφανος Υποστηρικτής Υγείας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Στέλιου Μαλακόπουλου - Affidea Ελλάδος

22 Ιανουαρίου, 2024

Η Affidea υπερήφανος Υποστηρικτής Υγείας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Στέλιου Μαλακόπουλου

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος ΑμεΑ, Στέλιο Μαλακόπουλο, αναλαμβάνει με υπερηφάνεια να στηρίξει ως Υποστηρικτής Υγείας ο Όμιλος Affidea, ο κορυφαίος φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε 15 χώρες στην Ευρώπη.

Με στόχο να συμβάλει στις προσπάθειες ξεχωριστών ανθρώπων που εμπνέουν και ενισχύουν την ισότητα, η Affidea θα βρίσκεται στο πλευρό του Στέλιου Μαλακόπουλου, του παγκόσμιου ρέκορντμαν στο άλμα εις μήκος ΑμεΑ, ο οποίος έχει διανύσει μια διαδρομή που στέφεται διαρκώς με επιτυχίες, φέρνοντας μετάλλια και αλλεπάλληλα ρεκόρ. Το 2023, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ για 7η φορά στην καριέρα του, καταλαμβάνοντας σταθερά την 1η θέση στην κατηγορία του Τ62 (αφορά αθλητές που έχουν υποστεί διπλό ακρωτηριασμό κάτω από το γόνατο).

Η Affidea διέκρινε στον Στέλιο το όραμα και το ήθος, το πάθος για τον αθλητισμό και το αστείρευτο σθένος, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τόσο σε αθλητικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Παράλληλα, αναλαμβάνει να παρέχει τις ιατρικές υπηρεσίες που θα χρειαστεί σε πρωτοβάθμιο επίπεδο φροντίδας, προκειμένου ο αθλητής να ανταποκριθεί στο έντονο προπονητικό του πρόγραμμα και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996 στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με πλήθος παγκόσμιων διακρίσεων. Έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου κατέκτησε την 4η θέση στο άλμα εις μήκος μεικτών κατηγοριών (1η θέση στην κατηγορία του). Επιπλέον έγινε ο πρώτος αθλητής με διπλό ακρωτηριασμό στην ιστορία που ξεπέρασε τα 7 μέτρα (παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού στίβου). Παράλληλα με τον αθλητισμό, ο Στέλιος, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος, καλωσορίζοντας τον Στέλιο Μαλακόπουλο στην Affidea σημείωσε: «Η Affidea προσφέρει με συνέπεια την ιατρική και κλινική αριστεία της στην στήριξη της αριστείας στον αθλητισμό. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρισκόμαστε δίπλα σε υψηλού επιπέδου και ποιότητας αθλητές και ανθρώπους που θέτουν φιλόδοξους στόχους και τους υπηρετούν με συνέπεια και δυναμισμό, αποτελώντας υψηλά πρότυπα για όλους εμάς. Ευχόμαστε στον Στέλιο να πραγματοποιήσει τους αθλητικούς του στόχους και να μας κάνει εθνικά υπερήφανους».

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Μαλακόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Affidea που αγκαλιάζουν το εγχείρημά του στον αθλητισμό, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια της Affidea. Η συμπόρευσή μου με τον κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με γεμίζει με δύναμη και πίστη για διάκριση. Μέγιστος στόχος είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να σας κάνω υπερήφανους, τιμώντας τα ελληνικά χρώματα».