Η εμπειρία της Ψηφιακής Μαστογραφίας είναι διαφορετική στην Affidea - Affidea Ελλάδος

9 Νοεμβρίου, 2021

Η εμπειρία της Ψηφιακής Μαστογραφίας είναι διαφορετική στην Affidea

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, έχοντας στο επίκεντρο τη φροντίδα της γυναίκας, προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας σε ένα πιστοποιημένο ασφαλές περιβάλλον. Αναγνωρίζοντας την σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού, πρωτοπορεί και επενδύει σε ψηφιακούς μαστογράφους τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την μέγιστη υποστήριξη και ασφάλεια στις γυναίκες που την επιλέγουν, είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς λόγους.

Στο διαγνωστικό κέντρο Affidea Αλίμου (Λεωφ. Ιωνίας 154) λειτουργεί ένας υπερσύγχρονος ψηφιακός μαστογράφος τεχνολογίας 3Dτρισδιάστατης απεικόνισης μαστού με Τομοσύνθεση, εξοπλισμένος με ειδικό σύστημα αυτόματης προσαρμογής της πίεσης, ώστε να ασκείται ακριβώς η πίεση που απαιτείται για την βέλτιστη απεικόνιση των μαστών, διαθέτοντας ταυτόχρονα εξειδικευμένο σύστημα ορθής διαχείρισης της ακτινοβολίας, προσαρμοζόμενο στη δομή και στην πυκνότητα των μαστών.

Ο ψηφιακός μαστογράφος Senographe Pristina της GE Healthcare παρέχει εξαιρετικά ακριβείς και αναλυτικές απεικονίσεις με την χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας. Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η εξεταζόμενη να νιώθει περισσότερο άνετα κατά την διάρκεια της εξέτασης. Καθώς ο ανιχνευτής είναι λεπτότερος και με στρογγυλοποιημένες άκρες, οι εξεταζόμενες βιώνουν μεγαλύτερη άνεση μέσα από την μικρότερη επαφή του μηχανήματος με το γυμνό τους σώμα.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του Senographe Pristina αλλάζει τον τρόπο που τοποθετείται η εξεταζόμενη. Αντί της έκτασης των χεριών στα χερούλια, κρατώντας τα πολύ σφιχτά, κάτι που καταπονεί τους θωρακικούς μύες και επιδρά στην ποιότητα της εικόνας, οι εξεταζόμενες μπορούν πλέον να γείρουν άνετα στα στηρίγματα των βραχιόνων, χαλαρώνοντας τους μύες τους και απλοποιώντας την τοποθέτηση, την συμπίεση και την διαδικασία της απεικόνισης.

«Η ψηφιακή μαστογραφία αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον πρώιμο εντοπισμό του καρκίνου του μαστού. Όμως, για πολλές γυναίκες, ο κύριος λόγος που δεν προγραμματίζουν την μαστογραφία είναι ο φόβος και η δυσφορία κατά την εξέταση. Αυτή η αναθεωρημένη φιλοσοφία της τοποθέτησης αποτελεί μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, στοχεύοντας στον περιορισμό του άγχους που βιώνουν οι εξεταζόμενες και την μετατροπή της μαστογραφίας σε μία περισσότερο θετική εμπειρία», αναφέρει η Διοικητική Διευθύντρια της Affidea Αλίμου, κα Μαρία Αργύρη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Affidea Αλίμου, επιστρατεύοντας ιατρική τεχνολογία αιχμής, ενθαρρύνει τις γυναίκες να εντάξουν τον προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους, και προσφέρει ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών σε προνομιακή τιμή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Βάλτε την πρόληψη στη ζωή σας και προγραμματίστε το ραντεβού σας.

Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία!

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

9 Νοεμβρίου, 2021

Η εμπειρία της Ψηφιακής Μαστογραφίας είναι διαφορετική στην Affidea

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, έχοντας στο επίκεντρο τη φροντίδα της γυναίκας, προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας σε ένα πιστοποιημένο ασφαλές περιβάλλον. Αναγνωρίζοντας την σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού, πρωτοπορεί και επενδύει σε ψηφιακούς μαστογράφους τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την μέγιστη υποστήριξη και ασφάλεια στις γυναίκες που την επιλέγουν, είτε για προληπτικούς είτε για […]