Νέο Derma City Med του Ομίλου Affidea στην Καλαμάτα - Affidea Ελλάδος

23 Μαΐου, 2022

Νέο Derma City Med του Ομίλου Affidea στην Καλαμάτα

Με την δημιουργία ενός σύγχρονου Δερματολογικού Κέντρου City Med στην Καλαμάτα (Νέδοντος 78) επεκτείνεται ο όμιλος Affidea, ενδυναμώνοντας την θέση του στην αγορά της Υγείας και της Δερματολογίας. Με την κίνηση αυτή ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας του εκτός των διαγνωστικών απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων και σε άλλες υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ενώ παράλληλα ενισχύει την παρουσία του στην ελληνική επικράτεια και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

 

Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα τα οποία δραστηριοποιούνται ήδη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σπάρτη με ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Ιατρικής Αισθητικής και Laser. Το εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό αποτελείται από Δερματολόγους-Αφροδισιολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς, Κλινικούς Βιοπαθολόγους, Βιολόγους και Αισθητικούς από τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής.

 

Αναφερόμενος στις πρόσφατες επενδύσεις σε Καλαμάτα και Σπάρτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε σχετικά: «Υλοποιούμε τις επενδύσεις αυτές με αίσθημα ευθύνης ως προς την διαχρονική προσφορά του ομίλου Affidea στην τοπική κοινωνία και στον ευαίσθητο κλάδο της Υγείας, με την υπόσχεση όχι μόνο να διατηρήσουμε αλλά και να ενδυναμώσουμε το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.  Σε οικονομικά δυσοίωνους καιρούς, η Affidea επενδύει στη χώρα μας με νέες μονάδες, εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, νέες προσλήψεις και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών. Παρά τις προκλήσεις παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας: να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτύπωμά μας και με όχημα την καινοτομία δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας».

 

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε για Καλαμάτα στο τηλέφωνο 27210 22326 και email: kalamata@athenscitymed.gr, ενώ για Σπάρτη στο τηλέφωνο 27313 06742 και email: sparti@athenscitymed.gr.

 

Σχετικά Άρθρα

1

23 Μαΐου, 2022

Νέο Derma City Med του Ομίλου Affidea στην Καλαμάτα

Με την δημιουργία ενός σύγχρονου Δερματολογικού Κέντρου City Med στην Καλαμάτα (Νέδοντος 78) επεκτείνεται ο όμιλος Affidea, ενδυναμώνοντας την θέση του στην αγορά της Υγείας και της Δερματολογίας. Με την κίνηση αυτή ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας του εκτός των διαγνωστικών απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων και σε άλλες υπηρεσίες πρόληψης […]