Νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος στην Affidea Πειραιά - Affidea Ελλάδος

15 Απριλίου, 2021

Νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος στην Affidea Πειραιά

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στον Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 60) εξοπλίστηκε με νέο, υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, ο νέος μαγνητικός τομογράφος SIGNA Voyager του αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου GE Healthcare παρέχει εικόνες υψηλότερης ακρίβειας, σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα μαγνητικής τομογραφίας, σε λιγότερο χρόνο εξέτασης, επιτρέποντας ταχύτερη απεικόνιση του σώματος, έτσι ώστε κάθε σάρωση να πραγματοποιείται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη φορά.

Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών καθώς και της διενέργειας μιας ευρείας γκάμας εξειδικευμένων εξετάσεων, όπως μαγνητική αγγειογραφία, μαγνητική εντερογραφία, μαγνητική πυελογραφία, μαγνητική χολαγγειογραφία (MRCP), μαγνητική μαστoγραφία, πολυπαραμετρική μαγνητική προστάτη, μαγνητική ορθού. Σύντομα αναμένεται και η εκτέλεση δύο ακόμα ειδικών και κρίσιμων εξετάσεων, αυτών της μαγνητικής φασματοσκοπίας εγκεφάλου και της μαγνητικής για μεσογειακή αναιμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναβαθμισμένος μαγνητικός τομογράφος της Affidea Πειραιά ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης με το μειωμένο επίπεδο θορύβου, την ευκολότερη πρόσβαση στο κρεβάτι και την προσφορά εφαρμογών ελεύθερης αναπνοής.

Στην Affidea είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της περίθαλψης και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, και αυτή είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε να επενδύουμε τόσο σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής όσο και σε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.

Σχετικά Άρθρα

1

15 Απριλίου, 2021

Νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος στην Affidea Πειραιά

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στον Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 60) εξοπλίστηκε με νέο, υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, ο νέος μαγνητικός τομογράφος SIGNA Voyager του αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου GE Healthcare παρέχει εικόνες υψηλότερης ακρίβειας, σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα μαγνητικής τομογραφίας, σε λιγότερο χρόνο εξέτασης, […]