Nέος μαγνητικός τομογράφος προηγμένης τεχνολογίας στην Affidea Θεσσαλονίκης - Affidea Ελλάδος

18 Μαρτίου, 2019

Nέος μαγνητικός τομογράφος προηγμένης τεχνολογίας στην Affidea Θεσσαλονίκης

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού μας, εγκαταστήσαμε στο διαγνωστικό κέντρο της Affidea στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Γεωργίου 6) τον νέο μαγνητικό τομογράφο τελευταίας γενιάς της General Electric Healthcare, SIGNA™ EXPLORER.

Με το DNA του πρωτοπόρου των μαγνητικών τομογράφων o SIGNA Explorer ανεβάζει τον πήχη στην τεχνολογία των μαγνητών με χαρακτηριστικά όπως το καινοτόμο SilentScan και τη ξεχωριστή τεχνολογία διόρθωσης τρισδιάστατης κίνησης (3D motion correction). Κατά συνέπεια, όχι μόνον παραδίδει εξαιρετικής ποιότητας εικόνες και αυξημένη αίσθηση άνεσης για τον ασθενή, αλλά βοηθά στη βελτιωμένη ροή εργασιών απλοποιώντας τις διαδικασίες.

Οι εξαιρετικές δυνατότητες του νέου μαγνήτη στη Θεσσαλονίκη μπορούν να θέσουν νέα πρότυπα στην ποιότητα της εικόνας και να προσφέρουν στους ασθενείς μία πιο άνετη εμπειρία. Επιπλέον, η τεχνολογία OpTix Optical RF προσφέρει υψηλής ποιότητας μετατροπή σήματος από αναλογικό σε ψηφιακό και μπορεί να παράσχει όφελος σε SNR έως 27% πάνω απο τις συμβατικές τεχνολογίες αναλογικής μετάδοσης σήματος βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας και τη διαγνωστική ακρίβεια.

Ξεπερνώντας τα λειτουργικά όρια των συμβατικών Μαγνητικών Τομογράφων

Με τον SIGNA Explorer αποδεσμευόμαστε από τα λειτουργικά όρια των συμβατικών μαγνητικών τομογράφων και επιτυγχάνουμε εξαιρετική απεικονιστική απόδοση με παράλληλη βελτίωση της ροής εργασιών. Τα εύχρηστα εργαλεία του SIGNA Explorer απλοποιούν την πρόσβαση στην ευρεία γκάμα δυνατοτήτων της μαγνητικής τομογραφίας με σκοπό να παραχθούν σταθερές, υψηλής ποιότητας εξετάσεις.

Ο μαγνητικός τομογράφος SIGNA Explorer επικεντρώνεται στον ασθενή. Με ειδικές εφαρμογές βελτιώνει την εξεταστική εμπειρία, αλλά και τα κλινικά αποτελέσματα λόγω της καλύτερης συνεργασίας με τον ασθενή (silent scan, needle-free imaging (Inhance suite, IdealIQ, Starmap, 3D ASL, free breathing imaging (TurboLava, navigators, PROPELLER), των μικρότερων χρόνων λήψης (ASSET, ARC) και της ανεκτικότητας του συστήματος στην κίνηση (PROPELLER, 3D PROMO, Navigators) που ελαχιστοποιεί την ανάγκη επαναληπτικών λήψεων.

Μεταξύ άλλων σημαντικών εφαρμογών αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιεί εξέταση της αρτηριακής και φλεβικής ροής χωρίς την έκχυση σκιαγραφικού μέσου, ενώ διαθέτει τεχνική που παράγει ποσοτικούς χάρτες του κλάσματος του λίπους που συγκεντρώνεται στο ήπαρ. Η τεχνική Cube προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας και μεγάλης διαγνωστικής αξίας αντικαθιστώντας τις πολλαπλές δισδιάστατες τομές με μία τρισδιάστατη σάρωση. Η τεχνική Turbo Lava επιτρέπει έως και 47% ταχύτερη δυναμική απεικόνιση κι έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην άνεση του ασθενή, αφού η απαιτούμενη διάρκεια άπνοιας είναι πολύ συντομότερη. Με την τεχνική 3D ASL μπορούν να πραγματοποιηθούν εξετάσεις αιμάτωσης εγκεφάλου χωρίς τη χρήση παραμαγνητικού σκιαγραφικού. Εξίσου η τεχνική 3D Heart επιτρέπει τη λεπτομερή απεικόνιση της καρδιάς και των στεφανιαίων αγγείων με μια λήψη με ελεύθερη αναπνοή χωρίς τη χρήση σκιαγραφικού μέσου.

Σχετικά Άρθρα

1

18 Μαρτίου, 2019

Nέος μαγνητικός τομογράφος προηγμένης τεχνολογίας στην Affidea Θεσσαλονίκης

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού μας, εγκαταστήσαμε στο διαγνωστικό κέντρο της Affidea στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Γεωργίου 6) τον νέο μαγνητικό τομογράφο τελευταίας γενιάς της General Electric Healthcare, SIGNA™ EXPLORER. Με το DNA του πρωτοπόρου των […]