Κλινικές Μελέτες - Affidea Ελλάδος

Κλινικές Μελέτες

Η διεθνώς βραβευμένη κλινική αριστεία με πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις σε κάθε ειδικότητα, καθώς και η εκτενής γεωγραφική διασπορά καθιστούν τον Όμιλο Affidea τον προτιμώμενο πάροχο Υγείας κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών και ιατρικών ιδρυμάτων, καθώς επίσης και εταιρειών κατασκευής προγραμμάτων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) αλλά και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Affidea, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη συνεργασία της με τη φαρμακευτική βιομηχανία, συμμετέχει σε περισσότερες από 400 καινοτόμες φαρμακευτικές κλινικές δοκιμές σε 10 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει παρουσία.

Στην Ελλάδα, το Τμήμα Κλινικών Μελετών δραστηριοποιείται από το 2014, ενώ αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται δεκάδες ενεργές κλινικές μελέτες. Οι περιοχές στις οποίες συνεισφέρει με την κλινική της έρευνα περιλαμβάνουν ενδεικτικά τη νόσο Alzheimer, το μελάνωμα, το λέμφωμα Non-Hodgkin, το πολλαπλούν μυέλωμα, το λέμφωμα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τη σπονδυλοαρθρίτιδα και τους καρκίνους μαστού, προστάτη, πνευμόνων και παχέος εντέρου.

Στην Affidea, είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στη βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων προς όφελος των ασθενών. Προσφέρουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό, την κλινική μας αριστεία και τους καταξιωμένους ιατρούς μας, ώστε να συνδράμουμε τους ερευνητές να αναπτύξουν πιο εξατομικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα και συμπράτουμε με τα διαπιστευμένα ιατρικά κέντρα μας για συμμετοχή σε κλινικές δοκιμές, με στόχο να σώσουμε περισσότερες ζωές στο μέλλον.