Τμήμα Απεικόνισης Μαστού λειτουργεί στο Affidea Central - Affidea Ελλάδος

16 Μαρτίου, 2022

Τμήμα Απεικόνισης Μαστού λειτουργεί στο Affidea Central

Στο Διαγνωστικό Κέντρο Central (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 97, Πλaτεία Μαβίλη) του Ομίλου Affidea λειτουργεί το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού, το οποίο δημιουργήθηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού καλύπτει τον τακτικό προληπτικό απεικονιστικό έλεγχο, αλλά δίνει και απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτόν, ώστε μέσα από εξειδικευμένες διαγνωστικές και επεμβατικές προσεγγίσεις να επιτυγχάνεται άμεση και ακριβής διάγνωση.

Αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών και τεχνολόγων, που καλύπτουν όλο το φάσμα των απεικονιστικών εξετάσεων πρόληψης και διάγνωσης παθήσεων μαστού. Με τη συμβουλευτική καθοδήγηση ενημερώνεται η εξεταζόμενη για τη διαχείριση των αποτελεσμάτων και για τα πιθανά αναγκαία επόμενα βήματα.

Με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν τον απεικονιστικό και διαγνωστικό έλεγχο των μαστών, όπως ψηφιακή μαστογραφία, 3D μαστογραφία – Τομοσύνθεση, υπερηχογράφημα υψηλής ευκρίνειας, ελαστογραφία, μαγνητική μαστογραφία, FNA, βιοψία υπό υπερηχογραφική (core biopsy).

Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού του Affidea Central παρέχει την εγγύηση ποιότητας του κορυφαίου ιδιωτικού φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη.

Ο επιστημονικός διευθυντής του Affidea Central, αγγειολόγος-ακτινολόγος, Δρ. Νικόλαος Λιάσης, ανέφερε σχετικά: «Στο Affidea Central, εκτός των άλλων, παρέχουμε εξατομικευμένη ολιστική φροντίδα για την υγεία του μαστού με δυνατότητα πραγματοποίησης όλων των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων σε μία μόνο επίσκεψη. Γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία, κάθε γυναίκα μπορεί να λάβει την καλύτερη περίθαλψη προσαρμοσμένη στις δικές της ανάγκες, ενώ είμαστε δίπλα της σε κάθε της βήμα».

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Affidea Central στο τηλέφωνο 210 6770200 ή στο e-mail: central@affidea.com

Ώρες λειτουργίας Κέντρου: Καθημερινές 06.30-21.00 & Σάββατο 07.30-15.00

Σχετικά Άρθρα

1

16 Μαρτίου, 2022

Τμήμα Απεικόνισης Μαστού λειτουργεί στο Affidea Central

Στο Διαγνωστικό Κέντρο Central (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 97, Πλaτεία Μαβίλη) του Ομίλου Affidea λειτουργεί το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού, το οποίο δημιουργήθηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης γυναίκας. Το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού καλύπτει τον τακτικό προληπτικό απεικονιστικό έλεγχο, αλλά δίνει και απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτόν, ώστε μέσα από εξειδικευμένες διαγνωστικές και επεμβατικές […]