Παιδικοί Έλεγχοι Archives - Affidea Ελλάδος
Ειδικοί έλεγχοι για παιδιά έως και 15 ετών. Στην Affidea έχουμε σχεδιάσει για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων ειδικούς ελέγχους υγείας, για την ασφαλή συμμετοχή τους σε αθλητικές διοργανώσεις αλλά και για την προάσπιση της υγείας τους. Μην ξεχνάτε ότι ο τακτικός έλεγχος της υγείας των παιδιών είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν των ενηλίκων.

Check Up Παιδιών 1-7 ετών

Το γνωστό σε όλους check up με απλή αιμοληψία είναι απαραίτητο από την παιδική ηλικία και μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο, εφόσον γίνεται στο χρόνο που πρέπει και εξατομικεύεται με βάση την ηλικία, τον τρόπο ζωής και το ιατρικό ιστορικό κάθε ατόμου. Άλλωστε, πολλές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, εάν διαγνωστούν έγκαιρα.

Check Up Παιδιών 8-15 Ετών

Ακόμη κι ένα απλό check up με απλή αιμοληψία μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το αν υπάρχει προδιάθεση για κάποια πάθηση ή να γίνει διάγνωση σε πρώιμο στάδιο. Κι αυτό γιατί το παιδί μέχρι τα 15 χρόνια του αναπτύσσεται συνέχεια και είναι καλό να παρακολουθούμε την ανάπτυξή του. Με το γνωστό σε όλους τσεκάπ […]