Εξειδικευμένοι Έλεγχοι Archives - Affidea Ελλάδος
Οι περιοδικές εξετάσεις είναι σημαντικές και απαραίτητες για οποιονδήποτε άνθρωπο και πρέπει να γίνονται με συνέπεια, ώστε να υπάρχει ενημέρωση των κλινικών δεδομένων από τον τελευταίο έλεγχο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις εξετάσεις αλλά και για να κλείσετε ραντεβού, απευθυνθείτε στο κέντρο που σας εξυπηρετεί online, μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

Έλεγχος Μαστού

Ο προληπτικός μαστογραφικός έλεγχος αρχίζει από την ηλικία των 40 ετών εφόσον δεν υπάρχει βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό και γίνεται ετησίως. Η πρόληψη πριν από τα 40 έτη πραγματοποιείται με την κλινική εξέταση και το υπερηχογράφημα, ενώ μεταξύ 35-40 ετών συνιστάται μια μαστογραφία για αναφορά και σύγκριση.

Καρδιολογικός Έλεγχος

Εάν δεν υπάρχει γνωστό πρόβλημα υγείας, ο έλεγχος αυτός είναι καλό να γίνει στο πλαίσιο των προληπτικών εξετάσεων ώστε να υπάρχει ένα υπόδειγμα που θα χρησιμεύσει για αναφορές στο μέλλον. Ο προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος βοηθάει στην πρώιμη ανίχνευση καρδιακών συμπτωμάτων, την έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών νοσημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εξεταζόμενων.

Έλεγχος Προστάτη

Ο προληπτικός έλεγχος προστάτη είναι απαραίτητος για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο καρκίνος του προστάτη συνήθως αναπτύσσεται αργά και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο.