Affidea και OsteoStrong® συνεργάζονται σε εκστρατεία ενημέρωσης για την υγεία των οστών - Affidea Ελλάδος

30 Αυγούστου, 2023

Affidea και OsteoStrong® συνεργάζονται σε εκστρατεία ενημέρωσης για την υγεία των οστών

O Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea και η OsteoStrong® προχωρούν σε συνεργασία και από κοινού εκστρατεία ενημέρωσης για την υγεία των οστών, με στόχο την έγκαιρη πρόληψη και την θεραπευτική επίδραση στη διαγνωσμένη οστεοπόρωση, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, καθώς επίσης και την βελτίωση της μυοσκελετικής υγείας εξεταζόμενων.

Η οστεοπόρωση, μια παθολογική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από χαμηλή οστική πυκνότητα και αυξημένο κίνδυνο οστικών καταγμάτων, επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Μέσα από την καινοτόμο αυτή συνεργασία, τα δύο μέρη θα παρέχουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού γύρω από την υγεία των οστών, αλλά και θεραπείας της οστεοπόρωσης, μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας και τεχνολογικής καινοτομίας.

Συγκεκριμένα, η OsteoStrong® ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες της για τα μέλη της,  θα προσφέρει προνομιακά προγράμματα διαγνωστικών εξετάσεων που μπορούν να πραγματοποιούνται στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων Affidea πανελλαδικά.

Παράλληλα, μέσω προνομιακών προγραμμάτων, τα οφέλη της OsteoStrong® στην υγεία των εξεταζόμενων του Ομίλου Affidea θα είναι σημαντικά, αφού η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά, θεραπευτικά ή ανακουφιστικά στις «παρενέργειες» του σύγχρονου τρόπου διαβίωσης. Έτσι, οι εξεταζόμενοι του Ομίλου Affidea θα έχουν έκπτωση 10% στο πακέτο αύξησης της οστικής πυκνότητας της OsteoStrong®. Η προσφορά θα ισχύει από 04/09 έως 04/11/2023.

H OsteoStrong ® αποτελεί ένα καινοτόμο σύστημα για τη βελτίωση της σκελετικής δύναμης και καθολικά της υγείας του εξεταζόμενου εστιάζοντας στο σκελετικό σύστημα. Πρόκειται για το μοναδικό σύστημα στον κόσμο που χωρίς γυμναστική και συμπληρώματα διατροφής συμβάλλει δραστικά στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και της μυϊκής μάζας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

30 Αυγούστου, 2023

Affidea και OsteoStrong® συνεργάζονται σε εκστρατεία ενημέρωσης για την υγεία των οστών

O Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea και η OsteoStrong® προχωρούν σε συνεργασία και από κοινού εκστρατεία ενημέρωσης για την υγεία των οστών, με στόχο την έγκαιρη πρόληψη και την θεραπευτική επίδραση στη διαγνωσμένη οστεοπόρωση, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, καθώς επίσης και την βελτίωση της μυοσκελετικής υγείας εξεταζόμενων. Η οστεοπόρωση, μια παθολογική κατάσταση που […]