Affidea & Volton συνεργάζονται για την προαγωγή της Υγείας - Affidea Ελλάδος

30 Ιουνίου, 2023

Affidea & Volton συνεργάζονται για την προαγωγή της Υγείας

Σε μία στρατηγική συνεργασία προχωράει η Volton με την Affidea, για την προαγωγή της υγείας των πελατών της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή οι πελάτες που επιλέγουν προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας της Volton θα έχουν τη δυνατότητα να απολαµβάνουν προνόμια και ειδικές παροχές σε προγράμματα υγείας και πρόληψης στα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea, καθώς και στα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea, πανελλαδικά.

Οι δύο εταιρείες, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για βελτίωση της ποιότητας ζωής, προσφέρουν πρόσβαση σε αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας διαγνωστικές εξετάσεις και υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές. H λίστα των προνομίων εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συχνά, με στόχο να δημιουργείται μια εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες που εμπιστεύονται τις δύο εταιρείες.

Οι μονάδες υγείας του Ομίλου Affidea, στελεχωμένες με ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, λειτουργούν σε ένα σύγχρονο περιβάλλον άνεσης και αισθητικής με την τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας.

Η συνεργασία αυτή μάς υπενθυμίζει να φροντίζουμε την υγεία μας, πραγματοποιώντας με συνέπεια τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Σχετικά Άρθρα

1

30 Ιουνίου, 2023

Affidea & Volton συνεργάζονται για την προαγωγή της Υγείας

Σε μία στρατηγική συνεργασία προχωράει η Volton με την Affidea, για την προαγωγή της υγείας των πελατών της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Μέσα από τη συνεργασία αυτή οι πελάτες που επιλέγουν προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας της Volton θα έχουν τη δυνατότητα να απολαµβάνουν προνόμια και ειδικές παροχές σε προγράμματα υγείας και πρόληψης στα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea, […]