Αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες ομορφιάς από ειδικούς δερματολόγους στην Affidea Κρήτης - Affidea Ελλάδος

1 Μαρτίου, 2023

Αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες ομορφιάς από ειδικούς δερματολόγους στην Affidea Κρήτης

Από την ίδρυσή της η Affidea Κρήτης πρωτοπορεί στα τοπικά ιατρικά δρώμενα, θέτοντας στη διάθεση του κοινού πρωτοπόρες ιατρικές μεθόδους, υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγνωσμένου κύρους ιατρούς.

Καταξιωμένη πλέον στις συνειδήσεις του κόσμου, κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα μπροστά: εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας σε ένα premium και luxury περιβάλλον, εφοδιασμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας παροχή υπηρεσιών ασύγκριτης ποιότητας.

Εξειδικευμένοι και έμπειροι δερματολόγοι της Affidea αναλαμβάνουν με τις πλέον διαδεδομένες παγκοσμίως μεθόδους ιατρικής αισθητικής, να ικανοποιήσουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις όσων αποφασίζουν να ανανεώσουν, να βελτιώσουν ή να αποκαταστήσουν το πρόσωπο ή το σώμα τους.

Στο σύγχρονο ιατρικό κέντρο της Affidea στο Ηράκλειο, που είναι εξοπλισμένο με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μέσα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και δοκιμασμένων τεχνικών, οι οποίες εγγυώνται με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ακολούθως μερικές από τις εγγυημένες μεθόδους που εφαρμόζονται με εξασφαλισμένη επιτυχία στο Τμήμα Δερματολογίας, Ιατρικής Αισθητικής και Laser της Affidea Κρήτης, αλλά και τις νέες υπηρεσίες που έχουν προστεθεί στην ιατρική φαρέτρα, προκειμένου να απολαύσετε μια ολιστική εμπειρία που απαντά στις προσωπικές σας ανάγκες.

Νέες υπηρεσίες!

Vibrance-Needle Shaping (Αυτόλογα Νήματα): Καινοτόμος τεχνική για γέμισμα ρυτίδων & αναμόρφωση προσώπου χωρίς έγχυση υλικού & χωρίς χειρουργείο.

Το Needle Shaping είναι μια γεννήτρια αναγεννητικών μικρορευμάτων που, σε συνδυασμό με τις αρχές του βελονισμού, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε θεραπείες βιοαναγέννησης, ανύψωσης και διαμόρφωσης όγκου με απόλυτα φυσικό και αυτόλογο τρόπο.

Η ιατρική συσκευή Vibrance με την τεχνική Needle Shaping επιτρέπει τη δημιουργία φυσικού “γεμίσματος” σε οποιοδήποτε σημείο της περιοφθαλμικής περιοχής και του προσώπου χωρίς έγχυση υλικού ή φαρμάκου. Επιπλέον, παρέχεται αναμόρφωση στα χείλη, στα ζυγωματικά και στο περίγραμμα του προσώπου. Επίσης, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη σώματος σε περιοχές δύσκολες όπως μπράτσα, εσωτερικό μηρών, γόνατα, γλουτοί.

Με την τοποθέτηση των βελόνων βελονισμού στο πρόσωπο ή και στο σώμα γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου και γέμισμα ρυτίδων ή σύσφιξη του δέρματος χωρίς υλικό, δηλαδή χωρίς υαλουρονικό ή νήματα. Με την τεχνική αυτή το δικό μας κολλαγόνο και οι δικές μας ελαστικές ίνες γίνονται νήματα.

MyTone: Θεραπεία σώματος για μυϊκή ενδυνάμωση – γράμμωση – μείωση λίπους – σύσφιξη επιδερμίδας.

Μία συνεδρία 30 λεπτών με το MyΤone αντιστοιχεί σε 25.000 επαναλήψεις σωματικής άσκησης (κοιλιακών, βαθιά καθίσματα -squats). Χάρη στην ηλεκτρομαγνητική πλήρως δοκιμασμένη και ασφαλή τεχνολογία παλμού υψηλής έντασης, το MyΤone υπόσχεται εμφανή αποτελέσματα σε άπειρο λιγότερο χρόνο από όσο απαιτείται στο γυμναστήριο.

Εφοδιασμένο με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία το MyTone, δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει ένα από τα σημαντικότερα ζητούμενα στην αισθητική, αυτό της αξιόπιστης και αποτελεσματικής τόνωσης των μυών. Η συσκευή βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, η οποία προκαλεί χιλιάδες συσπάσεις των μυών, με τρόπο που καμία σωματική άσκηση δε θα μπορούσε να επιτύχει.

Η ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία παλμού υψηλής έντασης είναι η νέα απόλυτη πρόταση για την μυϊκή ενδυνάμωση, το αδυνάτισμα, την δραστική μείωση του τοπικού λίπους και την επιδερμική σύσφιξη. Κλινικές μελέτες αναφέρουν ότι με την χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας επιτυγχάνουμε κατά μέσο όρο 19% μείωση του λίπους, το οποίο συνδυάζεται με την άμεση αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 16% στη διάρκεια μιας ακολουθίας θεραπειών που αποτελείται από 4 έως 6 συνεδρίες σε απόσταση 2 έως 3 ημέρων μεταξύ τους.

 

Αποτρίχωση – Laser

Η αποτρίχωση με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Laser Alexandrite Candela Gentle Max Pro ήρθε για να δώσει μόνιμη λύση. Απαλλαγείτε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με την πιο γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης με laser! Η σύγχρονη γενιά laser Alexandrite Candela με το νέο σύστημα Gentle Max Pro Laser (μήκος κύματος 755nm) χρησιμοποιεί προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα.

Όταν το φως του laser προσπίπτει σε κύτταρα της τρίχας που περιέχουν μελανίνη, απορροφάται πλήρως από αυτή τη χρωστική με αποτέλεσμα τα αναγεννητικά κύτταρα στο θύλακα να καταστρέφονται και εξαλείφεται η τριχοφυΐα με τη διαδικασία της εξάχνωσης. Το laser Alexandrite είναι ιδανικό για σκούρες τρίχες, σε λευκό δέρμα, καθώς η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται άμεσα από την απορρόφηση της ακτίνας του από τη μελανίνη της τρίχας και εφαρμόζεται από ειδικό δερματολόγο που διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία.

Laser για τις ευρυαγγείες

Οι ευρυαγγείες αποτελούν ένα από τα πλέον συνηθισμένα αισθητικά προβλήματα. Πρόκειται για επιφανειακά διευρυμένα τριχοειδή αγγεία που διακρίνονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας χάρη στο έντονα κόκκινο ή γαλάζιο χρώμα τους και εντοπίζονται συνήθως στο πρόσωπο και στα κάτω άκρα. Με την χρήση laser αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι χρόνιες αισθητικά, αλλά και λειτουργικές διαταραχές που μπορεί να οδηγήσουν οι ευρυαγγείες. Η μέθοδος αυτή είναι από τις πιο αποτελεσματικές που δίνουν μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

 

Μετρώντας αντίστροφα τον χρόνο!

 

Μη επεμβατική πλαστική χειρουργική PLEXR

Η μέθοδος PLEXR που αποτελεί την τελευταία τεχνολογία στην αισθητική δερματολογία και εφαρμόζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, είναι μία μη επεμβατική μέθοδος βλεφαροπλαστικής, lifting προσώπου και απομάκρυνσης ρυτίδων. Η διαφορά του PLEXR από την κλασική βλεφαροπλαστική είναι κυρίως ότι, εκτός της σταδιακής βελτίωσης της χαλάρωσης, υπάρχει και η δυνατότητα διόρθωσης μικροατελειών (πολύ λεπτών ρυτίδων) επιφέροντας έτσι ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η τεχνική PLEXR εφαρμόζεται στο ιατρείο με χρήση αναισθητικής κρέμας. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 20 με 30 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και ίδιο με της κλασικής βλεφαροπλαστικής ή άλλης χειρουργικής επέμβασης χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του χειρουργείου. Η μέθοδος εφαρμόζεται επιπροσθέτως και για αφαίρεση ουλών, τατουάζ, ραγάδων, καθώς και στην ενεργό ακμή.

Μη επεμβατική αναζωογόνηση επιδερμίδας

Η Non ablative laser genesis Skin Therapy είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που σβήνει τις ορατές λεπτές ευρυαγγείες, τη διάχυτη ερυθρότητα και τα σημάδια της φωτογήρανσης με αποτέλεσμα μια λαμπερή, υγιή και νεανικότερη επιδερμίδα. Επίσης, επιτυγχάνεται η σύσφιξη των αντιαισθητικών διευρυμένων πόρων της επιδερμίδας και η σημαντική απάλυνση των ουλών (ακμή). Με την πρόκληση ήπιας θερμότητας στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, μέσω της επιλεκτικής απορρόφησης των πολύ λεπτών ανατομικών δομών, όπως το δίκτυο των επιπολής τριχοειδών, διασφαλίζεται με αθροιστικό αποτέλεσμα η διέγερση παραγωγής κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, η όψη νεανικότερη και το δέρμα πιο υγιές και λαμπερό.

 

Νήματα

H τεχνική με Νήματα Ανάρτησης PDO είναι μία τεχνική προσώπου ή σώματος εντελώς ακίνδυνη, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς επιπλοκές, με άμεσα αποτελέσματα, για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και για ανόρθωση περιοχών. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα συνέχισης ανανέωσης με εφαρμογή οποιασδήποτε άλλης τεχνικής. Η θεραπεία δεν αντικαθιστά το χειρουργικό lifting, αλλά αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική για τα άτομα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμη και σημαντική  χαλάρωση ή πτωτικότητα, αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Τα νήματα είναι 100% βιο-απορροφήσιμα από τον οργανισμό μας.

 

Υαλουρονικό οξύ

Πολλά υποσχόμενη τεχνική η οποία είναι εντελώς φυσική για το δέρμα. Η τεχνική αυτή βασίζεται στη χορήγηση του πολυσακχαρίτη που λέγεται υαλουρονικό οξύ, το οποίο ο οργανισμός διαθέτει ήδη σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Με την άμεση χορήγηση αυτού του πολυσακχαρίτη επιτυγχάνεται η κάλυψη κενών στο δέρμα, αλλά και ανόρθωση τμημάτων προσώπου.

Μια τεχνική που έχει γίνει το επίτευγμα της ιατρικής λόγω της φυσικότητας και του άμεσου αποτελέσματος που προσφέρει. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα ασφαλές, δοκιμασμένο και αξιόπιστο υλικό για την αποκατάσταση ή βελτίωση των προβλημάτων του δέρματος.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία έχει ως στόχο την κολαγονογένεση με την προσθήκη απαραίτητων ουσιών στο μεσόδερμα. Μία από τις ανώδυνες τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι η Μεσοθεραπεία με Πλάσμα. Κάθε ακίνδυνος τρόπος ενυδάτωσης του προσώπου, πάντοτε με την συμβουλή του ιατρού δερματολόγου, καθορίζει την ανανέωση της επιδερμίδας.

 

Botox (Μπότοξ)

Μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές που βασίζονται στη χορήγηση μιας πρωτεΐνης. Kλινικές έρευνες έχουν δείξει ότι η έγχυση της βοτουλινικής τοξίνης-ΒΤΧ είναι ό, τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η κοσμητική δερματολογία για την εξαφάνιση των ρυτίδων και όχι μόνο.

 

Κρύσταλλοι Κορουνδίου (ανώδυνος βαθύς καθαρισμός)

Πρόκειται για μία τεχνική που φέρνει στα πρόσωπα εμφανή ανανέωση με έναν τρόπο εντελώς ανώδυνο. Στην ουσία κάνει μια δερμοαπόξυση η οποία οδηγεί στην ανανέωση του προσώπου, προσδίδοντάς του λάμψη, φωτεινότητα και απαλότητα. Ένας καθαρισμός προσώπου που κάθε γυναίκα αξίζει να δοκιμάσει!

 

Carboxy θεραπεία της Κυτταρίτιδας με CO2

Η κυτταρίτιδα δημιουργείται λόγω της κακής κυκλοφορίας του αίματος στην περιφέρεια. Μικρές ακίνδυνες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα CO2 εγχέονται στα επίμαχα σημεία, στο δέρμα και μάλιστα με ασφαλή τρόπο, που δεν εμπεριέχει κινδύνους και επιπλοκές, με στόχο την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος της περιοχής. Η αγγειογένεση νέων αιμοφόρων αγγείων στα σημεία εφαρμογής, που προκαλείται από την καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση, βελτιώνει την εξωτερική όψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, το διοξείδιο του άνθρακα συμβάλλει και στη διάσπαση των λιπωδών κυττάρων που ευθύνονται για το τοπικό πάχος και εντείνουν την αντιαισθητική όψη «φλούδας πορτοκαλιού». Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά. Σε γενικές γραμμές απαιτούνται από 4 έως 8 θεραπείες, ανάλογα με τη φύση και την έκταση του προβλήματος, ενώ συχνά συστήνονται και μερικές επαναληπτικές συνεδρίες ανά εξάμηνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων.

Αξίζει να τα δοκιμάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας, μπορείτε να απευθύνεστε στους δερματολόγους μας εντελώς δωρεάν! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

INFO!

Πλατεία Ελευθερίας 45, Κτήριο Ηλέκτρα (ισόγειο)

712 01, Ηράκλειο Κρήτης

Τ: 2810 342 500

E-mail: heraklion@affidea.com