Εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Όμιλο Affidea για την θωρακική απεικόνιση - Affidea Ελλάδος

28 Ιουνίου, 2023

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Όμιλο Affidea για την θωρακική απεικόνιση

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του για την επαγγελματική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του, ο Όμιλος Affidea πραγματοποιεί μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, όπου καταξιωμένοι συνεργάτες αναλύουν καίρια επιστημονικά θέματα και εξελίξεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Πρόσφατα, στις 27 Ιουνίου, διεξήχθη το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Κρίσιμα ευρήματα στην θωρακική απεικόνιση: Αναμένετε το απροσδόκητο», σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους ακτινολόγους και ακτινογράφους της Affidea σε όλες τις χώρες της Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται.

Όπως επισημάνθηκε στο webinar, τα κρίσιμα ευρήματα απαιτούν άμεση επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό λόγω του επείγοντος ή απροσδόκητου χαρακτήρα τους και έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην έκβαση της θεραπείας των ασθενών. Το σεμινάριο εμπλουτίστηκε με διδακτικές περιπτώσεις και πραγματικές διαγνωστικές προκλήσεις από την καθημερινή πρακτική των ακτινολόγων, ενώ προσέφερε τη δυνατότητα διερεύνησης μεθόδων βελτίωσης των διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της πληροφορικής και των deep learning algorithms.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Ομίλου Affidea εντάσσονται στις πρωτοβουλίες του για την προάσπιση της ποιότητας των εξετάσεων αλλά και της ασφάλειας των εξεταζόμενων. Στόχος τους είναι να αναδείξουν και να μεταδώσουν υψηλή επιστημονική γνώση και καινοτόμα ιατρικά επιτεύγματα, αναπτύσσοντας την τεχνογνωσία του ιατρικού προσωπικού του Ομίλου.

Σχετικά Άρθρα

1

28 Ιουνίου, 2023

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Όμιλο Affidea για την θωρακική απεικόνιση

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του για την επαγγελματική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του, ο Όμιλος Affidea πραγματοποιεί μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, όπου καταξιωμένοι συνεργάτες αναλύουν καίρια επιστημονικά θέματα και εξελίξεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Πρόσφατα, στις 27 Ιουνίου, διεξήχθη το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Κρίσιμα ευρήματα στην θωρακική απεικόνιση: Αναμένετε το απροσδόκητο», σχεδιασμένο αποκλειστικά […]