Επανασχεδιάζοντας την εμπειρία της ψηφιακής μαστογραφίας - Affidea Ελλάδος

15 Οκτωβρίου, 2020

Επανασχεδιάζοντας την εμπειρία της ψηφιακής μαστογραφίας

Η μαστογραφία αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον πρώιμο εντοπισμό του καρκίνου του μαστού. Όμως, για πολλές γυναίκες ο κύριος λόγος που δεν προγραμματίζουν την μαστογραφία είναι ο φόβος και το άγχος του πιθανού αποτελέσματος και της δυσφορίας κατά την εξέταση.

Ο μαστογράφος Senographe Pristina φέρει την καλύτερη από την τεχνολογία που διαθέτουμε, ενώ είναι εμπνευσμένος από την κατανόηση των αναγκών όλων των γυναικών.

 

Δίνοντας τον έλεγχο στην εξεταζόμενη

Ένα από τα σημαντικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Senographe Pristina είναι το γεγονός πως δίνει τη δυνατότητα στην εξεταζόμενη να ελέγχει την πίεση που ασκείται στους μαστούς της (self-compression tool). Αποτελεί χαρακτηριστικό που εμφανίζεται για πρώτη φορά στον κλάδο. Ένα τηλεκοντρόλ δίδεται στην εξεταζόμενη και μπορεί η ίδια να προσαρμόζει την πίεση που της ασκείται, υπό την επίβλεψη τεχνολόγου, δίνοντας της έτσι την δυνατότητα για τον μερικό έλεγχο της εξέτασης.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι πιο άνετο και ο σχεδιασμός του βοηθά ώστε η ασθενής να νιώθει περισσότερο άνετα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Επειδή ο ανιχνευτής είναι λεπτότερος με στρογγυλοποιημένες άκρες, οι ασθενείς ισχυρίζονται πως βιώνουν μεγαλύτερη άνεση μέσα από την μικρότερη επαφή του μηχανήματος με το γυμνό τους σώμα.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του Senographe Pristina αλλάζει τον τρόπο που τοποθετείται η ασθενής. Αντί της έκτασης των χεριών στα χερούλια, κρατώντας τα πολύ σφιχτά, κάτι που καταπονεί τους θωρακικούς μύες και επιδρά στην ποιότητα της εικόνας, οι ασθενείς μπορούν πλέον να γείρουν άνετα στα στηρίγματα των βραχιόνων, χαλαρώνοντας τους μύες τους και απλοποιώντας την τοποθέτηση, τη συμπίεση και τη διαδικασία της απεικόνισης.

Αυτή η αναθεωρημένη φιλοσοφία της τοποθέτησης της ασθενούς αποτελεί μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Οι νέες αυτές τεχνικές συμπίεσης και τοποθέτησης αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό σε όρους αντίληψης για την εξέταση από πλευράς της ασθενούς αλλά και σε σχέση με την άνεση που βιώνει κατά τη διαδικασία.

Ο μαστογράφος Senographe Pristina αποτελείται από χαλαρωτικά χρώματα και λείες επιφάνειες στοχεύοντας στον περιορισμό του άγχους που βιώνουν οι ασθενείς και την μετατροπή της μαστογραφίας σε μία περισσότερο θετική εμπειρία.

Περισσότερο από μία μαστογραφία

Ο Senographe Pristina αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Affidea στο “SensorySuite”, που διεγείρει ταυτόχρονα τουλάχιστον τρεις από τις αισθήσεις της γυναίκας – όσφρηση, όραση και ακοή – και βελτιώνει την εμπειρία που βιώνεται σε παγκόσμια κλίμακα μέσα από μία καθολική στρατηγική που στοχεύει στη μείωση της εκλαμβανόμενης δυσφορίας, του φόβου και του άγχους που προκαλεί η μαστογραφία.

Σχετικά Άρθρα

1

15 Οκτωβρίου, 2020

Επανασχεδιάζοντας την εμπειρία της ψηφιακής μαστογραφίας

Η μαστογραφία αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον πρώιμο εντοπισμό του καρκίνου του μαστού. Όμως, για πολλές γυναίκες ο κύριος λόγος που δεν προγραμματίζουν την μαστογραφία είναι ο φόβος και το άγχος του πιθανού αποτελέσματος και της δυσφορίας κατά την εξέταση. Ο μαστογράφος Senographe Pristina φέρει την καλύτερη από την τεχνολογία που διαθέτουμε, ενώ είναι […]