Η Affidea επανασχεδιάζει την εμπειρία της μαστογραφίας με Ψηφιακούς Μαστογράφους τεχνολογίας αιχμής - Affidea Ελλάδος

25 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Affidea επανασχεδιάζει την εμπειρία της μαστογραφίας με Ψηφιακούς Μαστογράφους τεχνολογίας αιχμής

Ο φόβος της μαστογραφίας θα μπορούσε να αποτελεί τον κυριότερο λόγο για τον οποίο οι εξεταζόμενες αποφεύγουν την εξέταση. Ωστόσο, η μαστογραφία δεν χρειάζεται να είναι πλέον κάτι που προξενεί φόβο, πόνο ή δυσφορία. Οι τελευταίας γενιάς ψηφιακοί μαστογράφοι με τους οποίους είναι εξοπλισμένα τα διαγνωστικά κέντρα Affidea, αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος ψηφιακής μαστογραφίας στα διαγνωστικά κέντρα Affidea συνοψίζονται στα εξής:

  • Αυξημένη δυνατότητα εντοπισμού των βλαβών του μαστού
  • Μείωση των ψευδώς θετικών λαθών και των επαναληπτικών εξετάσεων
  • Εύκολη και γρήγορη διάγνωση
  • Χαμηλή δόση ακτινοβολίας

Με επίκεντρο την γυναίκα

Ο κομψός σχεδιασμός των μαστογράφων στην Affidea, με τον χαλαρωτικό φωτισμό και τις απαλές, στρογγυλοποιημένες γραμμές, προωθούν την αίσθηση της ηρεμίας και της άνεσης. Μεγιστοποιώντας την άνεση που βιώνει η εξεταζόμενη κατά την εξέταση, επιτυγχάνεται παράλληλα η καλύτερη τοποθέτηση του σώματος. Επιπλέον, το προστατευτικό προσώπου προσφέρει ένα σταθερό στήριγμα για το κεφάλι της εξεταζόμενης κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Όλα τα εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με την εξεταζόμενη έχουν σχεδιαστεί εκ νέου και οι απαλές, στρογγυλοποιημένες επιφάνειες μπορούν να μειώσουν το άγχος της εξέτασης. Για παράδειγμα, οι τυπικές χειρολαβές έχουν αντικατασταθεί με μαλακά στηρίγματα για τους βραχίονες. Το σύστημα ψηφιακής μαστογραφίας της Affidea διαθέτει επίσης λεπτό bucky (5 cm) για να γίνεται πιο άνετη η εξέταση ειδικά σε περιπτώσεις όπως μεγάλη κοιλιά, πρόσβαση από αναπηρικό καροτσάκι, ευαίσθητους μαστούς. Επιπρόσθετα, μέσω της ελεγχόμενης συμπίεσης “self-compression” από την εξεταζόμενη, ανακτάται η αίσθηση του ελέγχου αυτόματης προσαρμογής της πίεσης κατά τη διάρκεια της εξέτασης, πάντα υπό την επίβλεψη του τεχνολόγου.

Βοηθητικός εξοπλισμός για τους τεχνολόγους

Η λάθος τοποθέτηση του σώματος της εξεταζόμενης έχει διαπιστωθεί πως ευθύνεται για τις περισσότερες ελαττωματικές κλινικές απεικονίσεις και για τις περισσότερες αποτυχίες στην απόκτηση διαπίστευσης. Μέσω της επίτευξης μεγαλύτερης άνεσης της εξεταζόμενης, ο τεχνολόγος μπορεί να εστιάσει στην καλύτερη τοποθέτηση και η εξέταση δύναται να γίνει ταχύτερη και ευκολότερη.

Απεικονίσεις άριστης διαγνωστικής ποιότητας

Οι ψηφιακοί μαστογράφοι που διαθέτουν τα διαγνωστικά κέντρα Affidea, παρέχουν απεικονίσεις άριστης διαγνωστικής ποιότητας. Τα πλεονεκτήματα και η διαγνωστική ικανότητα των μαστογράφων Senographe είναι ευρέως και διεθνώς αναγνωρισμένα:

  • Τρισδιάστατη απεικόνιση (3D) – Τομοσύνθεση: Το “Step & Shoot” εξασφαλίζει την ιδανική απεικόνιση των αποτιτανώσεων, χωρίς ασάφειες λόγω κίνησης.
  • Γενιά XRay: Φιλτράρισμα νέας γενιάς και αυτοματισμός AOP για την άριστη αξιοποίηση της ακτινολογικής λυχνίας 2 στόχων υλικών και 4 σημειακών εστιών.
  • Ανιχνευτής & GRID: Ένα σύστημα που προσφέρει λύση ενάντια στην σκεδαζόμενη ακτινοβολία, συμβάλλοντας στην υψηλότερη ποιότητα εικόνας και στην χαμηλότερη δόση για τους πυκνούς μαστούς.
  • Μετ’ επεξεργασία: Επεξεργασία με τεχνικές off – plane και ASIR κατά πολύ ανώτερες του παραδοσιακού αλγορίθμου Filtered Back Projection (FBP).

Περισσότερο από μία μαστογραφία

Η Affidea, επιστρατεύοντας την πλέον σύγχρονη από την ιατρική τεχνολογία αιχμής, εμπνέεται από την κατανόηση των αναγκών υγείας όλων των γυναικών και, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες να εντάξουν τον προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους, καθώς η πρώιμη διάγνωση σώζει ζωές.

Σχετικά Άρθρα

1

25 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Affidea επανασχεδιάζει την εμπειρία της μαστογραφίας με Ψηφιακούς Μαστογράφους τεχνολογίας αιχμής

Ο φόβος της μαστογραφίας θα μπορούσε να αποτελεί τον κυριότερο λόγο για τον οποίο οι εξεταζόμενες αποφεύγουν την εξέταση. Ωστόσο, η μαστογραφία δεν χρειάζεται να είναι πλέον κάτι που προξενεί φόβο, πόνο ή δυσφορία. Οι τελευταίας γενιάς ψηφιακοί μαστογράφοι με τους οποίους είναι εξοπλισμένα τα διαγνωστικά κέντρα Affidea, αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και […]