Η Affidea έτρεξε στην Ειρηνοδρομία 2023 - Affidea Ελλάδος

17 Μαΐου, 2023

Η Affidea έτρεξε στην Ειρηνοδρομία 2023

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, για 4η χρονιά, ήταν Επίσημος Υποστηρικτής στην Ειρηνοδρομία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ενώ συμμετείχε και με το δικό του running team, την Κυριακή 7 Μαίου 2023.

Η ομάδα εργαζομένων της Affidea είχε δυναμική συμμετοχή και στήριξε όλους τους αγώνες, στέλνοντας το μήνυμα της ειρήνης μέσα από τις αξίες του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών, βραβεύοντας τους νικητές.

Η Ειρηνοδρομία με συμβολικό, αλλά και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνεται τα τελευταία 40 χρόνια στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Σήμερα έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αναμενόμενα δρομικά γεγονότα της Αττικής, καθώς αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες και ολόκληρη την μαθητική και αθλητική κοινότητα, κι έχει σημαντικούς συμβολισμούς, όπως η ειρήνη και η συμπερίληψη, στηρίζοντας φέτος με μέρος των εσόδων της το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης και συνάθλησης UniquAll του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου.

Σχετικά Άρθρα

1

17 Μαΐου, 2023

Η Affidea έτρεξε στην Ειρηνοδρομία 2023

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, για 4η χρονιά, ήταν Επίσημος Υποστηρικτής στην Ειρηνοδρομία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ενώ συμμετείχε και με το δικό του running team, την Κυριακή 7 Μαίου 2023. Η ομάδα εργαζομένων της Affidea είχε δυναμική συμμετοχή και στήριξε όλους τους αγώνες, στέλνοντας το μήνυμα της ειρήνης μέσα από τις αξίες του αθλητισμού, […]