Η Affidea Ελλάδος στήριξε τα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης - Affidea Ελλάδος

12 Δεκεμβρίου, 2023

Η Affidea Ελλάδος στήριξε τα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης

Η Affidea Ελλάδος βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης υποστηρίζοντας την 29η εκδήλωση βραβεύσεων Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2023, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό ανάδειξης των βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών στον ασφαλιστικό κλάδο, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και φορέων της ιδιωτικής ασφάλισης και του «επιχειρείν», σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες, ο θεσμός των FMIA βραβεύσεων ανέδειξε τις 9 εταιρείες της διαμεσολαβητικής ασφαλιστικής αγοράς, που διακρίθηκαν για την στρατηγική ανάπτυξης, την καινοτόμο δράση, την πελατοκεντρικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

 

Εκπροσωπώντας την Affidea Ελλάδος, η Εμπορική Διευθύντρια κα Μαρουσώ Τρέσσου, απένειμε το βραβείο στην Howden Hellas, μέλος του παγκόσμιου ασφαλιστικού ομίλου, για την δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά τα τελευταία 20 χρόνια. «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε συμβάλει σε αυτήν την εκδήλωση, αφιερωμένη στους ανθρώπους της διαμεσολάβησης που αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ασφαλιστική αγορά και τους πολίτες. Επιτελούν σημαντικό έργο για την οικονομία και την κοινωνία κατ’ επέκτασιν, και αυτό ακριβώς επιβραβεύουμε σήμερα», σημείωσε η κα Τρέσσου.

Ο Όμιλος Affidea έχει καταφέρει να καταστεί ο πλέον στενός και αξιόπιστος συνεργάτης της ασφαλιστικής αγοράς, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου και ποιότητας σε χιλιάδες ασφαλισμένους, πάντα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως, παρέχοντας tailor made ατομικά και ομαδικά προγράμματα εξετάσεων, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και θωράκιση υγείας των ασφαλισμένων.

Τα “Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης” συμπληρώνουν φέτος την τρίτη δεκαετία τους και είναι ο σημαντικότερος θεσμός βράβευσης στον ασφαλιστικό κλάδο. Για την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.