Η Affidea στα «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας για μια ακόμη χρονιά - Affidea Ελλάδος

19 Δεκεμβρίου, 2023

Η Affidea στα «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας για μια ακόμη χρονιά

Ο Όμιλος διαγνωστικών Κέντρων Affidea ξεχώρισε και φέτος στις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις «Diamonds of the Greek Economy 2023», έναν θεσμό που αναδεικνύει τις δυναμικότερες επιχειρήσεις στη χώρα μας οι οποίες κατάφεραν να διατηρήσουν αναπτυξιακή τροχιά, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη14 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία από την «Ναυτεμπορική», επιβράβευσε 38 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες κατέγραψαν σημαντικές επιδόσεις το 2022 σύμφωνα με τα καθαρά τους αποτελέσματα, λειτούργησαν ως εταιρείες-πρότυπα στον τομέα  τους και κατ’  επέκτασιν καταλαμβάνουν ισχυρή θέση στην αγορά, αποτελώντας τα «διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν και της ελληνικής οικονομίας.

Η Affidea βραβεύτηκε ως το μοναδικό brand του κλάδου Υγείας για την σταθερή αναπτυξιακή στρατηγική. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα, με συνεχή επέκταση δικτύου, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων και κυρίως εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην προαγωγή της υγείας των Ελλήνων πολιτών.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, κατά την παραλαβή του βραβείου ανέφερε σχετικά: «Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται με σταθερότητα και συνέπεια στη χώρα μας. Είμαι αισιόδοξος ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και ότι η Affidea θα συνεχίσει να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Όλη η οικογένεια της Affidea, διοίκηση και εργαζόμενοι, είμαστε υπερήφανοι για την τιμητική διάκριση, την οποία και τους αφιερώνω».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ανώτατα στελέχη επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι επιμελητηρίων.