Η Affidea στις Ημέρες Καριέρας 2023 - Affidea Ελλάδος

1 Νοεμβρίου, 2023

Η Affidea στις Ημέρες Καριέρας 2023

Η Affidea συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2023, τον δημοφιλή θεσμό που διοργανώνεται για 24η χρονιά από το kariera.gr και έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου event, στο περίπτερο του Ομίλου Affidea, εκπρόσωποι της εταιρείας συνάντησαν υποψήφιους που ενδιαφέρονται να συνδέσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη με την προσφορά υπηρεσιών στον άνθρωπο, μοιράστηκαν μαζί τους το όραμα και τις αξίες του Ομίλου και συζήτησαν σχετικά με την εξέλιξή τους στα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα του Ομίλου.

Η συμμετοχή της Affidea στις Ημέρες Καριέρας 2023 ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την ανθρωποκεντρική κουλτούρα της για υλοποίηση δράσεων που ενισχύουν τους ανθρώπους στα επαγγελματικά τους βήματα, δημιουργώντας κίνητρα και προσφέροντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας για την προαγωγή της υγείας και την ενίσχυση του κλάδου πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Επιπλέον, ως ο μεγαλύτερος πάροχος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη, με ευρωπαϊκές διακρίσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, ο ‘Ομιλος Affidea αποτελεί εγγύηση για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα της υγείας.

Σχετικά Άρθρα

1

1 Νοεμβρίου, 2023

Η Affidea στις Ημέρες Καριέρας 2023

Η Affidea συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2023, τον δημοφιλή θεσμό που διοργανώνεται για 24η χρονιά από το kariera.gr και έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. Κατά τη διάρκεια του διήμερου event, στο περίπτερο του Ομίλου Affidea, εκπρόσωποι της εταιρείας συνάντησαν υποψήφιους που ενδιαφέρονται να συνδέσουν την […]