Ιατρικές εξετάσεις Back to School - Affidea Ελλάδος

21 Ιουλίου, 2021

Ιατρικές εξετάσεις Back to School

Πραγματοποιήστε τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας στην προνομιακή τιμή των 45€ και ξεκινήστε το σχολείο, το γυμναστήριο, τις αθλητικές δραστηριότητες, με σύμμαχό σας την Affidea!

Ενημερωθείτε για το ειδικό πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνει Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς και Κλινική εξέταση από Καρδιολόγο, και κλείστε το ραντεβού σας σε ένα από τα Διαγνωστικά Κέντρα που σας εξυπηρετεί. Το πακέτο είναι διαθέσιμο σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού. Εάν ζητηθεί, χορηγείται βεβαίωση αθλητικής ικανότητας για το σχολείο.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε κάθε μας δραστηριότητα, με δύναμη και αισιοδοξία.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει, με αξιοπιστία, εμπειρία και ασφάλεια, ολοκληρωμένες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για όλους.

Σχετικά Άρθρα

1

21 Ιουλίου, 2021

Ιατρικές εξετάσεις Back to School

Πραγματοποιήστε τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας στην προνομιακή τιμή των 45€ και ξεκινήστε το σχολείο, το γυμναστήριο, τις αθλητικές δραστηριότητες, με σύμμαχό σας την Affidea! Ενημερωθείτε για το ειδικό πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνει Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς και Κλινική εξέταση από Καρδιολόγο, και κλείστε το ραντεβού σας σε ένα από τα Διαγνωστικά Κέντρα που σας εξυπηρετεί. […]