Ημέρα Γονιμότητας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου - Affidea Ελλάδος

3 Ιουνίου, 2021

Ημέρα Γονιμότητας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες και γυναίκες σε προνομιακή τιμή προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας (15/6).

Συγκεκριμένα, η προσφορά εξετάσεων περιλαμβάνει

o   Πλήρη καλλιέργεια σπέρματος και αντιβιόγραμμα για την εκτίμηση γονιμότητας του άνδρα στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ

o   Anti-Mullerian Hormone, μια ορμόνη που συμπληρώνει το ορμονικό προφίλ σχετικά με τη γονιμότητα της γυναίκας στην προνομιακή τιμή των 33 ευρώ

Όταν μια γυναίκα πλησιάζει τα 40, τα ωάριά της υφίστανται αλλαγές που δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο την απόκτηση παιδιού. Παράλληλα, οι άνδρες παρουσιάζουν επίσης αλλαγές, οι οποίες μειώνουν αργά αλλά σταθερά τη γονιμότητά τους. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι ζητήματα γονιμότητας αντιμετωπίζει  το 15% των ζευγαριών!

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους μέχρι τις 30 Ιουνίου σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea στην Ελλάδα.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της πρόληψης και της ειλικρινούς φροντίδας για τον άνθρωπο και την υγεία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις διενεργούνται σε άνετο και φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμη και στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, δεν θα πρέπει να παραμελούμε την υγεία μας. Πέραν της παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, κορυφαία προτεραιότητα για όλους στην Affidea παραμένει η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των ιατρών. Για τον σκοπό αυτό εφαρμόζονται πλήρως τα αυστηρά μέτρα και πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα

1

3 Ιουνίου, 2021

Ημέρα Γονιμότητας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες και γυναίκες σε προνομιακή τιμή προσφέρει ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας (15/6). Συγκεκριμένα, η προσφορά εξετάσεων περιλαμβάνει o   Πλήρη καλλιέργεια σπέρματος και αντιβιόγραμμα για την εκτίμηση γονιμότητας του άνδρα στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ o   Anti-Mullerian Hormone, μια ορμόνη που συμπληρώνει το ορμονικό […]