Όμιλος Affidea και ΚΑΕ Προμηθέας συνεχίζουν μαζί - Affidea Ελλάδος

19 Σεπτεμβρίου, 2023

Όμιλος Affidea και ΚΑΕ Προμηθέας συνεχίζουν μαζί

Η ΚΑΕ Προμηθέας και ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, ο μεγαλύτερος φορέας παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη μία χρονιά. Με τη συνέχιση της συνεργασίας, η Affidea Ελλάδος θα είναι και για την αθλητική περίοδο 2023-24 στο πλευρό της ομάδας και παράλληλα θα έχει παρουσία στην ιδιαίτερη οικογενειακή κερκίδα του γηπέδου «Δημήτριος Τόφαλος».

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Affidea, σύμμαχος στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση, με προγράμματα υγείας για όλη την οικογένεια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνολογία αιχμής, υπενθυμίζει την σημασία της συμμετοχής των πολιτών σε υγιείς δραστηριότητες που συμβάλλουν στην βελτίωση ποιότητας της ζωής τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας: “Ο Όμιλος Affidea και η ΚΑΕ Προμηθέας μοιράζονται τις ίδιες αξίες της ευγενούς άμιλλας και της κοινωνικής προσφοράς, κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μία ακόμη χρονιά στη διαρκή προσπάθεια της KAE Προμηθέας για καλύτερα αποτελέσματα και νέες διακρίσεις.”

Σχετικά Άρθρα

1

19 Σεπτεμβρίου, 2023

Όμιλος Affidea και ΚΑΕ Προμηθέας συνεχίζουν μαζί

Η ΚΑΕ Προμηθέας και ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, ο μεγαλύτερος φορέας παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη μία χρονιά. Με τη συνέχιση της συνεργασίας, η Affidea Ελλάδος θα είναι και για την αθλητική περίοδο 2023-24 στο πλευρό της ομάδας και παράλληλα θα έχει παρουσία στην ιδιαίτερη οικογενειακή […]