Μαγνητικοί τομογράφοι τεχνολογίας αιχμής με επίκεντρο την ασφάλεια των εξεταζόμενων - Affidea Ελλάδος

28 Ιουνίου, 2023

Μαγνητικοί τομογράφοι τεχνολογίας αιχμής με επίκεντρο την ασφάλεια των εξεταζόμενων

Η Affidea διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής τομογραφίας με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους, προσφέροντας ταχύτατες εξετάσεις σε φιλικό περιβάλλον. H καινοτόμος τεχνολογία εξασφαλίζει άνεση στους εξεταζόμενους, προσφέροντας από ευρύ χώρο εξέτασης μέχρι και εντελώς αθόρυβες εξετάσεις. Οι υπερσύγχρονοι μαγνητικοί τομογράφοι πραγματοποιούν όλες τις τυπικές αλλά και τις σύνθετες διαγνωστικές εξετάσεις, δίνοντας πλήθος πληροφοριών για την κατάσταση της υγείας των εξεταζόμενων.

Η Affidea επενδύει σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και σε πρωτοποριακές μεθόδους, εφαρμόζοντας διαδικασίες που αποσκοπούν στη διαφύλαξη της ασφάλειας των εξεταζομένων της και παράλληλα στη διασφάλιση του βέλτιστου ιατρικού αποτελέσματος. Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο το πρωτοποριακό MR Excellence Program για βέλτιστα αποτελέσματα αναφορικά με τον συνολικό χρόνο εξέτασης και την μείωση του χρόνου σάρωσης, προσφέροντας εξετάσεις μοναδικής ευκρίνειας και διαγνωστικής αξίας κατά τη διενέργεια της μαγνητικής τομογραφίας στα διαγνωστικά της κέντρα.

Με στόχο να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον, μέσω βελτιωτικών ενεργειών στη λειτουργική απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας, η Affidea επενδύει σε προηγμένο εξοπλισμό με τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες. Έτσι εγκαθιστά μαγνητικούς τομογράφους που απαιτούν τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και είναι απόλυτα φιλικοί προς το περιβάλλον.

Οι μαγνητικοί τομογράφοι στα διαγνωστικά κέντρα Affidea:

  • απεικονίζουν με υψηλή ακρίβεια
  • μειώνουν τον χρόνο εξέτασης στο 1/8 των παλαιότερων μηχανημάτων
  • μειώνουν σημαντικά τον θόρυβο
  • προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της εξέτασης

Συνδυάζοντας την άνεση των εξεταζόμενων με την υψηλή διαγνωστική ακρίβεια

Τα πηνία των παραδοσιακών μαγνητικών τομογράφων είναι συνήθως ογκώδη, βαριά, άκαμπτα και άβολα τόσο για τους εξεταζόμενους, όσο και για τους επαγγελματίες υγείας. Τα πηνία νέας τεχνολογίας AIR που διαθέτει η Affidea, είναι σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στο σώμα όπως μία άνετη κουβέρτα, ενώ κάθε πηνίο είναι 60% ελαφρύτερο από τα παραδοσιακά. Το χαμηλό βάρος και η μοναδική ευελιξία τους μειώνει στο ελάχιστο τη σωματική καταπόνηση κατά την εξέταση, γεγονός που συμβάλλει στη σημαντική αύξηση της άνεσης των εξεταζόμενων και στη μείωση του χρόνου σάρωσης.

Επιπροσθέτως, το πρωτοποριακό λογισμικό που βασίζεται στην τεχνική της βαθιάς μάθησης (Deep Learning) προσφέρει εξετάσεις μοναδικής ευκρίνειας και διαγνωστικής αξίας στο μισό χρόνο ή ακόμα ταχύτερα σε σχέση με τον χρόνο που θα απαιτούσε η εξέταση με ένα συμβατικής τεχνολογίας σύστημα μαγνητικής τομογραφίας. Οι εικόνες είναι πιο καθαρές και πιο ευκρινείς σε σχέση με τις συμβατικές εικόνες των μαγνητικών τομογράφων, βοηθώντας έτσι στην αύξηση της διαγνωστικής ακρίβειας των ακτινολόγων.

 Οι μαγνητικοί τομογράφοι στην Affidea μετατρέπουν την σάρωση σε μία ξέγνοιαστη εμπειρία για τους εξεταζόμενους. Το ευρύ, χαμηλού ύψους τραπέζι Comfort plus και ο σχεδιασμός με άνοιγμα 70cm επιτρέπουν στους ασθενείς να αναπαύονται άνετα, απολαμβάνοντας την εύκολη πρόσβαση και μία άνετη εμπειρία σάρωσης. Με την αναβαθμισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης διόρθωσης κίνησης, μειώνεται η ανάγκη πλήρους ακινησίας των εξεταζόμενων κατά την διάρκεια της σάρωσης, κάνοντας τη διαδικασία λιγότερο στρεσογόνα. Οι εξεταζόμενοι μπορούν ακόμη να αναπνέουν ελεύθερα, ώστε να επιτυγχάνονται συνολικές εξετάσεις σώματος χωρίς κράτημα της αναπνοής. Τέλος, με την ειδική τεχνολογία μειώνεται δραματικά ο θόρυβος κατά τη σάρωση από το επίπεδο των 91dB στο επίπεδο των 3dB πλέον του περιβαλλοντικού θορύβου στο δωμάτιο σάρωσης.

Σχετικά Άρθρα

1

28 Ιουνίου, 2023

Μαγνητικοί τομογράφοι τεχνολογίας αιχμής με επίκεντρο την ασφάλεια των εξεταζόμενων

Η Affidea διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής τομογραφίας με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους, προσφέροντας ταχύτατες εξετάσεις σε φιλικό περιβάλλον. H καινοτόμος τεχνολογία εξασφαλίζει άνεση στους εξεταζόμενους, προσφέροντας από ευρύ χώρο εξέτασης μέχρι και εντελώς αθόρυβες εξετάσεις. Οι υπερσύγχρονοι μαγνητικοί τομογράφοι πραγματοποιούν όλες τις τυπικές αλλά και τις σύνθετες διαγνωστικές εξετάσεις, δίνοντας πλήθος πληροφοριών για […]