Με ψηφιακό ορθοπαντογράφο η Affidea Βάρης για πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες εξαιρετικής απεικόνισης - Affidea Ελλάδος

11 Απριλίου, 2019

Με ψηφιακό ορθοπαντογράφο η Affidea Βάρης για πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες εξαιρετικής απεικόνισης

Ο Όμιλος Affidea, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού του, εγκατέστησε νέο σύστημα ψηφιακού ορθοπαντογράφου υπερσύγχρονης τεχνολογίας στη μονάδα της Βάρης, για να παρέχει ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία δοντιών και κεφαλομετρική ακτινογραφία.

Η λειτουργία του ψηφιακού ορθοπαντογράφου CS8100 2D τελευταίας γενιάς, του Αμερικανικού Οίκου Carestream Dental, ξεκίνησε περί τα τέλη Μαρτίου 2019, με στόχο να προσφέρει έγκυρη διάγνωση και άρτια εξυπηρέτηση, συμβάλλοντας στη συνολική εμπειρία του εξεταζόμενου με την αξεπέραστης ποιότητας ψηφιακή απεικόνιση που έχει σαν αποτέλεσμα την μικρότερη δυνατή ασάφεια στις πανοραμικές ακτινογραφίες οδόντων και κεφαλομετρικές εξετάσεις.

 

Με τον καινούργιο ψηφιακό ορθοπαντογράφο λαμβάνονται αξιόπιστες, υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες με την μικρότερη δυνατή ακτινοβόληση του εξεταζόμενου. Η υψηλής συχνότητας γεννήτρια εξασφαλίζει την συνεχή και ομαλή ακτινοβολία κατά την διάρκεια της εξέτασης, δίνοντας την μέγιστη ποιότητα στη ψηφιακή απεικόνιση με την αποκλειστική καινοτόμο λειτουργία 2D. Οι εικόνες μετατρέπονται σε tracings και εντοπίζονται ανατομικές δομές, επιτυγχάνοντας ταχύτερα αποτελέσματα και καλύπτοντας τις πιο κοινές ανάγκες ανάλυσης, όπως RICKETTS, MCNAMARA, STEINER, TWEED, που εξυπηρετούν οδοντιάτρους και ορθοδοντικούς.

Εξοπλισμένος με την λειτουργία one shot technology σε ελάχιστο χρόνο, ο ψηφιακός ορθοπαντογράφος CS8100 2D περιορίζει τα λάθη από κίνηση του ασθενούς και ελαχιστοποιεί την επαναληψιμότητα. Η ειδική σχεδίαση του head support για τις πανοραμικές λήψεις εξασφαλίζει την μέγιστη ακριβή τοποθέτηση του εξεταζόμενου, ενώ η ευκολία στην τοποθέτηση face to face διευκολύνει τις εξετάσεις ακόμη και σε ασθενείς με αυξημένες δυσκολίες ή ανάγκες.

Η υγεία του εξεταζόμενου είναι πάνω από όλα στην Affidea. Για αυτό το λόγο συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στις υπηρεσίες που παρέχουμε, έχοντας πάντα ως βασική αρχή την συμπόνοια για τον άνθρωπο. Στην Affidea διαθέτουμε τεχνολογία αιχμής, αλλά και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται δίπλα σε κάθε ανάγκη υγείας.

Σχετικά Άρθρα

1

11 Απριλίου, 2019

Με ψηφιακό ορθοπαντογράφο η Affidea Βάρης για πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες εξαιρετικής απεικόνισης

Ο Όμιλος Affidea, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού του, εγκατέστησε νέο σύστημα ψηφιακού ορθοπαντογράφου υπερσύγχρονης τεχνολογίας στη μονάδα της Βάρης, για να παρέχει ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία δοντιών και κεφαλομετρική ακτινογραφία. Η λειτουργία του ψηφιακού ορθοπαντογράφου CS8100 2D τελευταίας γενιάς, του Αμερικανικού Οίκου Carestream […]