Με την Υποστήριξη του Ομίλου Affidea το Συνέδριο Future of Healthcare in Greece - Affidea Ελλάδος

27 Σεπτεμβρίου, 2023

Με την Υποστήριξη του Ομίλου Affidea το Συνέδριο Future of Healthcare in Greece

Ο Όμιλος Affidea στηρίζει το Συνέδριο Future of Healthcare in Greece που θα ανοίξει την αυλαία του για 13η συνεχόμενη χρονιά στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Προτεραιότητα του Ομίλου Affidea, του κορυφαίου φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, είναι η ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την σωστή ενημέρωση γύρω από θέματα προαγωγής της υγείας.

Το Συνέδριο θέτει στο επίκεντρο τις νέες εξελίξεις που θα επηρεάσουν τον τομέα της υγείας την επόμενη δεκαετία και έχει στόχο να ανοίξει τον διάλογο με όλους τους φορείς για τις πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν στην ενδιάμεση περίοδο προκειμένου τα συστήματα υγείας να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις.

35 κορυφαίοι ειδικοί σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, θεσμικοί φορείς και διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ακαδημαϊκοί, θα συμμετάσχουν στις εργασίες, παρουσιάζοντας τις νέες πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο προς ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την Υγεία. Το «παρών» θα δώσει μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών από την πλευρά του Ομίλου Affidea ο Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Group Commercial Director.

Tις εργασίες θα συντονίσει ο Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Οικονομίας και Διοίκησης Υγείας Πανεπιστήμιου Πειραιώς Αθανάσιος Βοζίκης. Στο συνέδριο έχει προσκληθεί ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενώ θα συμμετάσχουν η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Στις σημαντικές προσθήκες στο πρόγραμμα συγκαταλέγεται και η ομιλία του Καθηγητή Πάνου Καναβού, Αναπληρωτή Καθηγητή, Αναπληρωτή Διευθυντή, LSE Health, Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, London School of Economics για τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν την επόμενη δεκαετία στις μεταρρυθμίσεις του τομέα υγείας.

Σχετικά Άρθρα

1

27 Σεπτεμβρίου, 2023

Με την Υποστήριξη του Ομίλου Affidea το Συνέδριο Future of Healthcare in Greece

Ο Όμιλος Affidea στηρίζει το Συνέδριο Future of Healthcare in Greece που θα ανοίξει την αυλαία του για 13η συνεχόμενη χρονιά στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Προτεραιότητα του Ομίλου Affidea, του κορυφαίου φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, είναι η ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την σωστή ενημέρωση γύρω από […]