Mέλος του CSR HELLAS o όμιλος Affidea - Affidea Ελλάδος

15 Μαρτίου, 2022

Mέλος του CSR HELLAS o όμιλος Affidea

Mέλος του CSR HELLAS είναι ο όμιλος Affidea, κορυφαίος ιδιωτικός φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη.

Το CSR HELLAS ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2000 για την διάδοση και εφαρμογή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) στην στρατηγική και στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των οργανισμών, ανεξάρτητα μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας. Είναι μέλος ενός ευρύτερου Ευρωπαϊκού Δικτύου του CSR Europe που αποτελείται από 42 Ευρωπαϊκά Δίκτυα και 10.000 μέλη επιχειρήσεις που λειτουργεί με κοινή αποστολή και όραμα (Ατζέντα 2030).

Σήμερα αποτελεί μία δυναμική ομάδα επιχειρήσεων που ηγούνται στην διαμόρφωση νέων και καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών συμβάλλοντας στην βιώσιμη ανάπτυξη και στην παραγωγή αξίας για όλους τους συμμετόχους, εργαζόμενους, μετόχους, πελάτες, προμηθευτές, τοπική κοινωνία και περιβάλλον, όπως και για την εθνική οικονομία και την κοινωνία εν γένει.

Η Affidea Ελλάδος, με επίκεντρο τους εξεταζόμενους, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον, λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς της, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης στον στρατηγικό σχεδιασμό της.

Οι στόχοι του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Affidea, ευθυγραμμισμένοι με τις αξίες και την κουλτούρα της εταιρείας, επικεντρώνονται στην συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει, την φροντίδα των εργαζομένων της, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των μονάδων της, καθώς και την ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων που συνάδουν με τον κλάδο δραστηριοποίησης της.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος:

«Η Affidea, πιστή στο όραμά της, στην πρώτη γραμμή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αφουγκράζεται τις ανάγκες της σημερινής εποχής και συνεχίζει τον στρατηγικό της σχεδιασμό με βάση την βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας. Καθημερινό μας μέλημα είναι να παρέχουμε στους εξεταζόμενούς μας υψηλής ποιότητας διαγνωστικές εξετάσεις, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής. Ταυτόχρονα, λειτουργούμε με διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες, προσφέροντας ένα ασφαλές εργασιακό κλίμα στο οποίο καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με το προσωπικό μας.»

 

Σχετικά Άρθρα

1

15 Μαρτίου, 2022

Mέλος του CSR HELLAS o όμιλος Affidea

Mέλος του CSR HELLAS είναι ο όμιλος Affidea, κορυφαίος ιδιωτικός φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Το CSR HELLAS ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2000 για την διάδοση και εφαρμογή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) στην στρατηγική και στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των οργανισμών, ανεξάρτητα μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας. Είναι μέλος ενός […]