Μήνυμα πρόληψης από την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον ‘Ομιλο Affidea - Affidea Ελλάδος

1 Οκτωβρίου, 2023

Μήνυμα πρόληψης από την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον ‘Ομιλο Affidea

Τον Όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea εμπιστεύτηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για προληπτικές εξετάσεις, διενεργώντας ψηφιακή μαστογραφία τεχνολογίας 3D με Τομοσύνθεση, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η δημοφιλής ηθοποιός, ευαισθητοποιημένη σε θέματα πρόληψης, επισκέφθηκε το διαγνωστικό κέντρο Affidea Central της πλατείας Μαβίλη, όπου υποβλήθηκε στον απαραίτητο προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο, ξεναγήθηκε στους χώρους του, συνομίλησε με τους υπευθύνους και φωτογραφήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Η κα Παλαιολόγου ενημερώθηκε κατάλληλα από τους ειδικούς επιστήμονες και πραγματοποίησε την πιο σύγχρονη εξέταση μαστού, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η συνεπής και ετήσια πραγματοποίηση της εξέτασης, κάνοντας το δώρο της πρόληψης στον εαυτό της, όπως κάθε γυναίκα οφείλει ειδικά τον Οκτώβριο, μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Η κα Παλαιολόγου είχε μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Επιστημονικό Διευθυντή του Affidea Central κ. Νικόλαο Λιάση και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Θεόδωρο Καρούτζο, για καθημερινά θέματα υγείας που απασχολούν τις γυναίκες.