Μήνυμα υπεύθυνης στάσης και κοινωνικής ευαισθησίας από την Affidea και τον Χρήστο Βολικάκη για τον κορωνοϊό - Affidea Ελλάδος

14 Σεπτεμβρίου, 2020

Μήνυμα υπεύθυνης στάσης και κοινωνικής ευαισθησίας από την Affidea και τον Χρήστο Βολικάκη για τον κορωνοϊό

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη επέλεξε ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea για να πρωταγωνιστήσει σε σειρά σποτ ευαισθητοποίησης που σχεδίασε και υλοποίησε, προκειμένου να συμβάλει από την πλευρά του στην εθνική προσπάθεια ελέγχου διασποράς του ιού SARS-CoV-2 και να καλλιεργήσει το μήνυμα της υπευθυνότητας για τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.

 

Συγκεκριμένα, με βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Όμιλος Affidea στέλνει το δικό του κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ο Όμιλος Affidea θεωρεί επιτακτική τη συνεχή υπενθύμιση και ενεργοποίηση ενηλίκων και παιδιών στα ατομικά μέτρα προστασίας και υγιεινής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η μέριμνα για την αποφυγή της εξάπλωσης και διασποράς της νόσου COVID-19 είναι ατομική ευθύνη όλων μας.

Στο βίντεο ο Έλληνας χρυσός πρωταθλητής, σταρ της ποδηλασίας πίστας, scratch και omnium, Χρήστος Βολικάκης, λέει χαρακτηριστικά:

«Η προστασία της υγείας είναι το κύριο μέλημά μας. Ας δείξουμε όλοι αίσθημα προσωπικής ευθύνης, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

«Δεν ξεχνάμε πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού είναι να φοράμε όλοι μάσκα και να τηρούμε τις μεταξύ μας αποστάσεις. Ενημερωνόμαστε όλοι, είμαστε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς».

Σχετικά Άρθρα

1

14 Σεπτεμβρίου, 2020

Μήνυμα υπεύθυνης στάσης και κοινωνικής ευαισθησίας από την Affidea και τον Χρήστο Βολικάκη για τον κορωνοϊό

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη επέλεξε ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea για να πρωταγωνιστήσει σε σειρά σποτ ευαισθητοποίησης που σχεδίασε και υλοποίησε, προκειμένου να συμβάλει από την πλευρά του στην εθνική προσπάθεια ελέγχου διασποράς του ιού SARS-CoV-2 και να καλλιεργήσει το μήνυμα της υπευθυνότητας για τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.   Συγκεκριμένα, με βίντεο […]