Νέο Δερματολογικό Κέντρο City Med του Ομίλου Affidea στο Περιστέρι - Affidea Ελλάδος

11 Δεκεμβρίου, 2023

Νέο Δερματολογικό Κέντρο City Med του Ομίλου Affidea στο Περιστέρι

Με την δημιουργία ενός σύγχρονου Δερματολογικού Κέντρου City Med στα δυτικά προάστια και συγκεκριμένα στο Περιστέρι επεκτείνεται Όμιλος Affidea στην Αττική, ενδυναμώνοντας την θέση του στην αγορά της Δερματολογίας.

Το νέο Δερματολογικό Κέντρο City Med, που ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του σε κεντρικό σημείο στο Περιστέρι (Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 65), δημιουργήθηκε με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών στον τομέα της Δερματολογίας, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες ιατρικές μεθόδους για την υγεία του δέρματος.

Τα Δερματολογικά Κέντρα City Med απαρτίζονται από ομάδα εξειδικευμένων κι έμπειρων ιατρών, όπως Δερματολόγοι-Αφροδισιολόγοι, Κλινικοί Βιοπαθολόγοι, Βιολόγοι και Αισθητικοί από τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, οι οποίοι συνεισφέρουν αποτελεσματικά με τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας στην αρτιότερη παροχή της ιατρικής φροντίδας, ενώ τα καλλυντικά που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον αξιόπιστα στον χώρο της Δερματολογίας.

Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea τα οποία δραστηριοποιούνται ήδη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Καλαμάτα και Χανιά. Με τις επενδύσεις αυτές γίνεται σαφής η δέσμευση του ευρωπαϊκού ομίλου στην Ελλάδα και η αναπτυξιακή του προοπτική με σεβασμό στις ανάγκες των εξεταζόμενων.