Νέο διαγνωστικό κέντρο Affidea στο Λαύριο - Affidea Ελλάδος

10 Οκτωβρίου, 2023

Νέο διαγνωστικό κέντρο Affidea στο Λαύριο

Με ένα νέο Διαγνωστικό κέντρο συνεχίζεται η ανάπτυξη του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη. Το νέο κέντρο στο Λαύριο (Φωκίωνος Νέγρη 5) εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική επέκτασης του Ομίλου, με στόχο να διατηρήσει την Affidea ως τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των εξεταζόμενων.

Το νέο κέντρο λειτουργεί σε φιλικό περιβάλλον, με έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς και τεχνολογία αιχμής, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας και προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας.

Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται και καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένο με το δίκτυο της Affidea στην Αττική, θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των γύρω περιοχών, διασφαλίζοντας αξιοπιστία στα αποτελέσματα και άρτια εξυπηρέτηση.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε για το νέο κέντρο στο Λαύριο: «Η στρατηγική του Ομίλου περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση. Επενδύουμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόληψης, προαγωγής της υγείας και ιατρικής περίθαλψης, με τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Στην Affidea Λαυρίου οι υπηρεσίες που παρέχονται, περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας Σώματος, Τriplex Σώματος, Καρδιολογικό Τμήμα  (Triplex Καρδιάς, Δοκιμασία Κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter πιέσεως & ρυθμού), Ψηφιακή Μαστογραφία, Ψηφιακή Ακτινογραφία, Μαγνητική Τομογραφία, Αξονική Τομογραφία, Πανοραμική/Κεφαλομετρική Ακτινογραφία. Όσον αφορά το Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων καθώς και εξετάσεις Covid-19, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Επιπλέον διενεργούνται υπηρεσίες κατ’ οίκον.

Σημειώνεται ότι το κέντρο σε πρώτη φάση μπορεί να εξυπηρετήσει ασφαλισμένους Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με χρήση παραπεμπτικού για Εργαστηριακές εξετάσεις, Υπερήχους, Triplex και Καρδιολογικές εξετάσεις, Μαστογραφία, ΜΟΠ, Ακτινογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2292 304010 & e-mail: lavrio@affidea.com

 

Σχετικά Άρθρα

1

10 Οκτωβρίου, 2023

Νέο διαγνωστικό κέντρο Affidea στο Λαύριο

Με ένα νέο Διαγνωστικό κέντρο συνεχίζεται η ανάπτυξη του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη. Το νέο κέντρο στο Λαύριο (Φωκίωνος Νέγρη 5) εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική επέκτασης του Ομίλου, με στόχο να διατηρήσει την Affidea ως τον […]