ΝΕΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ AFFIDEA ΒΑΡΗΣ - Affidea Ελλάδος

11 Απριλίου, 2019

ΝΕΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ AFFIDEA ΒΑΡΗΣ

Ο Όμιλος Affidea, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού του, εγκατέστησε νέο σύστημα ψηφιακού ορθοπαντογράφου υπερσύγχρονης τεχνολογίας στην ιατρική μονάδα της Βάρης (Λεωφ. Κορωπίου 40-42).

Η λειτουργία του ψηφιακού ορθοπαντογράφου CS8100 2D τελευταίας γενιάς του Αμερικανικού Οίκου Carestream Dental ξεκίνησε περί τα τέλη Μαρτίου με στόχο να προσφέρει έγκυρη διάγνωση και άρτια εξυπηρέτηση, συμβάλλοντας στη συνολική εμπειρία του εξεταζόμενου με την αξεπέραστης ποιότητας ψηφιακή απεικόνιση που έχει σαν αποτέλεσμα την μικρότερη δυνατή ασάφεια.

Με τον καινούργιο μας ψηφιακό ορθοπαντογράφο λαμβάνονται αξιόπιστες, υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες με την μικρότερη δυνατή ακτινοβόληση του προσώπου που εξετάζεται. Η υψηλής συχνότητας γεννήτρια εξασφαλίζει την συνεχή και ομαλή ακτινοβολία κατά την διάρκεια της εξέτασης, δίνοντας την μέγιστη ποιότητα στη ψηφιακή απεικόνιση με την αποκλειστική καινοτόμο λειτουργία 2D. Οι εικόνες μετατρέπονται σε tracings και εντοπίζονται ανατομικές δομές, επιτυγχάνοντας ταχύτερα αποτελέσματα και καλύπτοντας τις πιο κοινές ανάγκες ανάλυσης όπως RICKETTS, MCNAMARA, STEINER, TWEED που εξυπηρετούν οδοντιάτρους και ορθοδοντικούς.

Εξοπλισμένος με την λειτουργία one shot technology σε ελάχιστο χρόνο, ο ψηφιακός ορθοπαντογράφος CS8100 2D περιορίζει τα λάθη από κίνηση του ασθενούς και ελαχιστοποιεί την επαναληψιμότητα. Η ειδική σχεδίαση του head support για τις πανοραμικές εξασφαλίζει την μέγιστη ακριβή τοποθέτηση του εξεταζόμενου, ενώ η ευκολία στην τοποθέτηση face to face διευκολύνει τις εξετάσεις ακόμη και σε ασθενείς με αυξημένες δυσκολίες ή ανάγκες.

Η υγεία του εξεταζόμενου είναι πάνω από όλα και για αυτό στην Affidea συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στις υπηρεσίες που παρέχουμε, έχοντας πάντα ως βασική αρχή την συμπόνοια για τον άνθρωπο. Στην Affidea διαθέτουμε τεχνολογία αιχμής, αλλά και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται δίπλα σε κάθε ανάγκη σας, προσφέροντας καθημερινά βοήθεια σε συνανθρώπους μας που τη χρειάζονται.