Ο όμιλος Affidea Μεγάλος Υποστηρικτής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με αλλαγή ονόματος για την ομάδα handball - Affidea Ελλάδος

27 Οκτωβρίου, 2021

Ο όμιλος Affidea Μεγάλος Υποστηρικτής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με αλλαγή ονόματος για την ομάδα handball

Η ομάδα handball Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους και την μετονομασία της ομάδας σε «Ιωνικός Ν.Φ. Affidea» για τη νέα σεζόν 2021-2022.

Ο όμιλος Affidea, ο κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 308 ιατρικά κέντρα, θα είναι ο Μεγάλος Υποστηρικτής στη νέα «σελίδα» που ανοίγει η ομάδα. Επιπλέον, ο όμιλος παρέχει τις απαραίτητες ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, προσφέροντας εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη υψηλών προδιαγραφών στους παίκτες της ομάδας.

«Στον όμιλο Affidea στηρίζουμε τον αθλητισμό και την διοργάνωση σημαντικών αθλητικών δράσεων, οι οποίες φέρνουν τους πολίτες, και κυρίως τα παιδιά, κοντά στον αθλητισμό. Παράλληλα, μέσα από αυτές, μας δίνεται η δυνατότητα να εμφυσήσουμε την αξία της πρόληψης στην υγεία, προάγοντας υψηλά κοινωνικά πρότυπα. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια σταθερή σχέση συμπόρευσης που θα οδηγήσει σε επιτυχίες στους κοινούς μας στόχους», ανέφερε ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία αυτή διότι ο όμιλος Affidea, έχοντας την ίδια φιλοσοφία με τον σύλλογό μας έδειξε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή ότι είναι δίπλα στην ομάδα και στις ανάγκες των αθλητών μας. Θεωρούμε βέβαιο ότι η κοινή μας πορεία, οι κοινές μας αρχές και το ήθος μας μέσα από σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θα συνδυαστούν στο μέλλον με πολλές επιτυχίες!» δήλωσε ο Μιχάλης Φουντεδάκης,  General Manager από την πλευρά της ομάδας handball του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Σχετικά με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στο Νομό Αττικής, όπου και βρίσκεται η έδρα του, το Δημοτικό Γυμναστήριο Ιωνικός «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου».

Επίσημο έτος ίδρυσής του είναι το 1930 και αγωνίζεται με χρώματα το μπλε και το λευκό.

Το τμήμα χάντμπολ είναι το πιο πλούσιο σε διακρίσεις και ο Ιωνικός είναι πρώτος σε τίτλους στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα.

Σχετικά Άρθρα

1

27 Οκτωβρίου, 2021

Ο όμιλος Affidea Μεγάλος Υποστηρικτής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με αλλαγή ονόματος για την ομάδα handball

Η ομάδα handball Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους και την μετονομασία της ομάδας σε «Ιωνικός Ν.Φ. Affidea» για τη νέα σεζόν 2021-2022. Ο όμιλος Affidea, ο κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 308 ιατρικά κέντρα, θα […]