Ο όμιλος Affidea στηρίζει το Athens Health Summit 2021 - Affidea Ελλάδος

22 Νοεμβρίου, 2021

Ο όμιλος Affidea στηρίζει το Athens Health Summit 2021

Με την πανδημική κρίση να έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια Υγεία, το συνέδριο Athens Health Summit 2021, με την υπογραφή της «Καθημερινής», έρχεται την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εγνωσμένου κύρους επιστήμονες, επικεφαλής ορισμένων από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες και θεσμικών φορέων. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί η πανδημία Covid-19, που παραμένει μία, δίχως προηγούμενο, παγκόσμια υγειονομική και κοινωνικοοικονομική κρίση, έχοντας καταστήσει σαφή την αναγκαιότητα για συνεχείς επενδύσεις με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας.

«Παρών» στη συζήτηση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εκτός της συμμετοχής και της υποστήριξης, ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea επισημαίνει την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παρέχοντας εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου. Συγκεκριμένα, σε προνομιακή τιμή προσφέρεται το Βασικό Check up που περιλαμβάνει Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών, Σάκχαρο, Ουρία, Ολικά Λιπίδια, Ουρικό Οξύ, Κρεατινίνη, Αθηρωματικό Δείκτη, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Γ-gt, SGOT, SGPT.

 

 

Σχετικά Άρθρα

1

22 Νοεμβρίου, 2021

Ο όμιλος Affidea στηρίζει το Athens Health Summit 2021

Με την πανδημική κρίση να έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια Υγεία, το συνέδριο Athens Health Summit 2021, με την υπογραφή της «Καθημερινής», έρχεται την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εγνωσμένου κύρους επιστήμονες, επικεφαλής ορισμένων […]